Ens ha visitat l’Antoni Dalmases!!! (classe de 6è)

Avui, dijous dia 26 de maig ens ha visitat l’Antoni Dalmases, l’autor del llibre “Silvestre Malasang”. Els alumnes li han fet un seguit de preguntes referents a la lectura del llibre i la feina d’escriptor. L’Antoni els ha contestat amb molta gràcia. No han faltat alguns consells de l’Antoni als alumnes, i els ha animat a fer servir l’escriptura per compartir els seus somnis i les pròpies vivències. També els ha dedicat individualment un llibre escrit per ell i regalat per l’AMPA, on els protagonistes són els mateixos alumnes de la classe de 6è. Al final de la trobada, l’hem obsequiat amb una cartera i unes cartolines, fetes per grups d’alumnes de 6è, que tractaven diferents aspectes de l’obra de l’Antoni Dalmases

Opinions dels alumnes referent a la visita de l’autor:

Exposició de llibres de l’Antoni Dalmases a la biblioteca de l’escola!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *