Hem canviat d’adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 5 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Matrícules curs 18-19

Benvolgudes famílies,

Recordem que el període de matrícules començarà des del dijous 21 de juny fins el dimecres 27 de juny. Podeu posar-vos en contacte amb l’escola al telèfon 93.842.09.40 per demanar cita i venir a formalitzar la matrícula.

Aquest dia haureu de portar:

– Dues fotos mida carnet del vostre fill/a

– Original i fotocòpia del llibre de vacunes.

A continuació us deixem l’horari d’atenció per formalitzar les matrícules. Mireu en quin horari us va millor i truqueu per confirmar-ho.

GLORR FUNDACIÓ

Benvolgudes famílies:

GLORR Fundació continua amb els projectes de col·laboració a traves del centres educatius al nostre país.

El nostre objectiu, és que la situació econòmica que pateixen les famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral dels nostres menors.

Us convidem a formar part del nostre projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes, etc…) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al vostre centre educatiu a les bosses que trobareu al mateix.

LES DONACIONS A LES NOSTRES CAMPANYES VAN DESTINADES A L’AJUDA DE NENS I NENES NECESITATS AL NOSTRE PAÍS.

Us preguem que tingueu en compte la data prevista de recollida que apareix en el cartell de l’escola.

24/04/2018

Internet segura

Benvolgudes famílies,

Aquest divendres 13 d’abril al Centre cultural de la Roca del Vallès a les 19h de la tarda es farà, a càrrec dels mossos d’esquadra i l’Ajuntament de la Roca, una xerrada sobre internet segura.

Us recomenem que hi aneu!

Alerta neu

Benvolgudes famílies,

Vist que la nevada està frenant i sembla que la neu es comença a desfer, aquesta tarda s’obrirà l’escola amb serveis mínims sempre i quan un mínim de mestres puguin arribar al centre.
Salutacions,
Direcció

Nevada

Bon dia famílies,

Davant la nevada que està caient, i seguint les indicacions de Protecció Civil, continuarem amb l’escola tancada. No podem fer serveis mínims ja que el personal docent de l’escola no pot arribar al centre amb normalitat.
Us continuarem informant.
Perdoneu les molèsties que tot això ocasiona.
Salutacions,
Direcció

Alerta neu

Benvolgudes famílies,

Ens han informat des de Protecció Civil, que les previsions meteorològiques han empitjorat per demà dimecres i per tant s’ha d’evitar al màxim l’ús dels vehicles i el transport escolar serà anul·lat al conjunt de Catalunya.

Degut a que el personal del nostre centre ha d’utilitzar vehicles per poder arribar a l’escola ja que vivim en zones allunyades del poble de Santa Agnès,  i no podem garantir amb la situació d’alerta confirmada que l’equip docent pugui arribar amb normalitat a l’escola, demà dimecres 28 de febrer l’escola romandrà tancada amb el coneixement de l’Ajuntament i de serveis territorials.

Durant el dia de demà s’anirà fent la valoració de la situació i si hi ha canvis en quant a la decisió de tancar l’escola us ho farem saber. Tot i així, en el cas de poder obrir l’escola es farien serveis mínims i no es podrà garantir l’activitat acadèmica normalitzada.

No hi haurà en un principi servei d’acollida, menjador escolar ni extraescolars.

Perdoneu les molèsties que això pot ocasionar.

Salutacions cordials,

Direcció

 

PORTES OBERTES ’18

Benvolgudes famílies,

Ja tenim data de portes obertes per aquest curs 2018. Farem una visita a l’escola i reunió informativa el proper DIMECRES 7 DE MARÇ A PARTIR DE LES 17.15h de la tarda.

L’AMPA organtizarà tallers per aquelles famílies que veniu amb els vostres fills/es. Així podreu venir a la reunió amb la tranquil·litat de que els vostres infants estaran ben atesos.

També obrirem les nostres portes el divendres 9 de març en horari lectiu. Farem tres torns de visita:

  • 1r torn de 10h a 11h
  • 2n torn de 11.45 a 12.30h
  • 3r torns de 15.30h a 16.15h

En aquesta visita podreu veure als nostres alumnes en un dia normal d’escola. Així us podreu fer una idea de com és un dia de cada dia per un infant de l’Escola Santa Agnès.

US HI ESPEREM!!

VALLESBOT

Alguns dels notres alumnes de CS participarem enguany en el projecte Vallesbot. Un projecte relacionat amb l’entorn i la robòtica educativa. El tema d’enguany és “La mobilitat al nostre entorn”.

La iniciativa sorgeix del Centre de Recursos del Vallès Oriental I  amb el patrocini dels difernets Ajuntaments dels municipis participants (La Roca del Vallès, Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles).

Serà de ben segur un projecte motivador i engrescador pels nostres alumnes en que tots plegats aprendrem molt sobre el món de la tecnologia.

Aquí teniu aquest vídeo resum del projecte:

Imatge de previsualització de YouTube

21 de desembre

Benvolgudes famílies,

Us informem que el proper 21 de desembre de 2017, degut a la convocatòria d’eleccions al parlament de Catalunya, l’activitat escolar queda anulada. Per tant, el proper 21 de desembre les escoles romandran tancades, no hi haurà classe.
Aprofitem també per recordar-vos que el dia següent, el dia 22 de desembre fem jornada intensiva de 9h a 13h del migdia. El servei d’acollida matinal i menjador per aquell dia l’heu de parlar directament amb la Rosa coordinadora del menjador.

Perdoneu les molèsties que això pot ocasionar.

Salutacions,

Escola Santa Agnès

VAGA 8 DE NOVEMBRE

Benvolgudes famílies:

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos sobre la vaga general convocada per dimecres 8 de novembre de 2017.

El dret a vaga és un dret personal i com a tal hi ha mestres de l’escola que han decidit exercir-lo i seguir aquesta convocatòria.

Per la qual cosa aquest dia no es pot garantir el normal funcionament de l’escola.

L’escola funcionarà amb serveis mínims però no es seguirà la dinàmica habitual.

Aquest dia s’anul·len les extraescolars i el menjador escolar tindrà serveis mínims, tant en horari d’acollides com de servei de menjador.

A través del dret de vaga els sindicats, Intersindical-CSC i USTEC-STEs, volen:

–  Rebutjar frontalment l’empresonament de totes les preses i presos polítics i exigim el seu alliberament immediat, raó per la qual volem teixir les aliances més àmplies possibles donant suport i cridant a participar en les concentracions i manifestacions que es duran a terme.

–  Davant de l’aplicació del 155 a Ensenyament volem deixar molt clar que el  sistema d’immersió lingüística no es toca i que les condicions laborals dels seus treballadors i treballadores no poden empitjorar, de manera que qualsevol atac que pateixin no quedarà sense resposta. En aquest sentit volem fer valer els compromisos de millora de condicions laborals dels treballadors i treballadores que representem. Aquestes condicions s’han de negociar en el marc d’uns nous pressupostos catalans que han quedat completament enterrats fins que s’aixequi la intervenció de les nostres institucions.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu dirigir a la direcció del centre en el seu horari d’atenció.

EQUIP DIRECTIU

6 de novembre de 2017