MATRICULA CURS 17-18

Benvolgudes famílies,

El proper dilluns 12 de juny comença el procés de formalització de la matricula pel proper curs 17-18. Aquest procés comprèn des de dilluns 12 de juny fins el divendres 16 de juny. És important que us poseu en contacte amb el centre per tal de reservar dia i hora. A continuació teniu els horaris d’atenció per la formalització de la matricula:Sin títuloQuè cal portar:

  • 2 fotografies mida carnet
  • Original i fotocòpia del llibre de vacunes

Durant la formalització de la matrícula, el centre us donarà documentació referent a l’organització del curs escolar 17-18.

Per qualsevol dubte o aclariment poseu-vos en contacte amb la direcció del centre a través del correu electrònic o via telefònica.

Correu electrònic: a8067120@xtec.cat

Telèfon del centre: 938420940

 

 

Portes obertes (preinscripcions 2017)

Benvolgudes famílies,

La nostra escola portarà a terme la jornada de portes obertes el proper dimarts 7 de març a partir de les 17h.  A més a més el divendres dia 10 de març, també s’obriran les portes del centre en horari lectiu, per aquelles famílies que volgueu venir a veure’ns.

El procés de  preinscripció  al segon cicle d’educació infatil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria començarà el 23 de març fins el 4 d’abril.

A continuació, teniu desglossat el programa de la jornada de portes obertes

sin-titulo

VAGA 18 de gener de 2017

Benvolgudes famílies:

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos sobre la vaga convocada en el sector educatiu per demà 18 de gener de 2017, relacionada amb l’aprovació de pressupostos.

El dret a vaga és un dret personal i com a tal hi ha mestres de l’escola que han decidit exercir-lo i seguir aquesta convocatòria.

Per la qual cosa aquest dia no es pot garantir el normal funcionament de l’escola. L’escola funcionarà amb serveis mínims per atendre a aquells alumnes que vinguin, però no se seguirà la dinàmica habitual.

Comunitat vaga (en aquest enllaç tobrareu informació més detallada)

L’equip directiu

Publicació de candidatures eleccions consell escolar

CANDIDATURES DEL SECTOR DE PARES I MARES D’ALUMNES

AL CONSELL ESCOLAR

Les candidatures presentades per formar part com a membre representant del sector de pares i mares d’alumnes al consell escolar són:

  • GEMMA VALIENTE REQUENA (mare d’alumnes de 4t i P3)
  • FRANCESC FRAILE MASERAS (pare d’alumnes de P5 i 3r)
  • MªCARMEN LOZANO MORA (mare d’alumnes de 1r i 3r)

El proper dimecres 30 de novembre a la sala de psicomotricitat del centre (mòdul 3) a partir de les 16.30h i fins les 20h del vespre es procedirà a efectuar les corresponents votacions.

Esteu convocats/des totes les famílies aquest dia per venir a votar.

Us animem!!  Veniu a votar!!

Agraïm la seva participació i implicació a les famílies que han presentat la seva candidatura.

Resultat d'imatges de urna votacions

Agraïment fundació GLORR

Estimades famílies i equip docent,

L’equip de GLORR Fundació us agraeix la col·laboració rebuda en aquesta campanya de tardor, en la recollida de roba usada, calçat, mantes, etc. efectuada en el vostre centre educatiu.

Ens heu facilitat la tasca de difusió de la campanya, el repartiment de les bosses entre els alumnes i la recollida de les mateixes situant les bosses en un lloc de fàcil accés.

Gràcies a les vostres donacions des de GLORR Fundació  continuem amb la classificació de la roba i la preparació de les bosses amb ajudes per entregar a Centres Educatius, AMPA i Serveis Socials.

Esperem seguir comptant amb la vostra col·laboració per la propera campanya que efectuarem la propera primavera 2017.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web  www.glorr.org

Eleccions consell escolar curs 16-17

Benvolgudes famílies,

Enguany es tornen a obrir eleccions per formar part del consell escolar de l’escola. En el cas de  del sector de pares i mares es renoven dues vacants. Adjunt a aquest article teniu el document de convocatòria amb les dates establertes així com també el model a omplir en cas d’estar interessats en presentar candidatura. També podeu demanar el document per presentar candidatura a la direcció del centre personalment. La data límit per presentar candidatures és el 18 de novembre.

La convocatòria d’eleccions i el cens electoral estarà penjat a la cartellera del centre. El periode de reclamacions en quant al cens serà del 8 a l’11 de novembre.

El procés d’eleccions durarà des d’avui dia 7 de novembre fins el 22 de desembre en què s’haurà d’haver constituit el nou consell escolar.

Des de l’escola us animem a participar tant presentant candidatura com formant part del procés de votacions. Sinó presenteu candidatura veniu a votar el dia de les votacions!

Si voleu més informació en quant a què és el consell escolar, el seu funcionament o què implica formar-hi part, us deixo aquest enllaç on trobareu tota la informació.

http://familiaiescola.gencat.cat/ca/escolaritat/participacio-compromis/participacio-coresponsabilitzacio/participacio-funcionament-centre/consell-escolar/

Per qualsevol aclariment no dubteu en preguntar.

Durant tot el procés us anirem avisant.

convocatoria-eleccions

presentacio-candidatures

Pla consum de fruita 16-17

Benvolgudes famílies,

Un any més com escola participem en el projecte “Pla consum de fruita curs 16-17” en el qual des del Departament d’Agricultura ens envien fruita i verdures de temporada a les escoles pel consum dels nostres alumnes.

Aquest mes de novembre rebrem poma vermella, clemenules, raïm i pera blanquilla.

Es donarà la fruita als alumnes a l’hora d’esmorzar. Els dies indicats no heu de portar esmorzar als vostres fills/es ja que se’ls hi donarà la fruita.

  • Pera Blanquilla (dimecres 16 de novembre)
  • Clemenules (dijous 17 de novembre)
  • Raïm (dimarts 22 de novembre)
  • Poma vermella (dimecres 23 de novembre)

2015-2016-triptic-fruites-jpg_1119010567

Sortides curs 16-17

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu l’escola realitza sortides escolars fora la localitat de Sta. Agnès de Malanyanes per complementar les activitats dins l’aula.

Us recordem que la forma de pagament de totes les sortides del curs es farà a partir d’un únic ingrés a realitzar a principi de curs al núm. de compte de l’escola.

Tot i així, una setmana abans de cada sortida, s’entregarà a les famílies el full informatiu juntament amb l’autorització, que els pares hauran de signar i portar abans de la data de la sortida.

Per altra banda, l’escola participa a les activitats culturals que ofereix la Fundació Privada Cultural de Granollers AC. Aquestes sortides són tres al curs i suposen un cost per cada alumne. D’aquesta manera, el pagament d’aquestes tres activitats culturals de tot l’any també s’inclouran en l’ingrés que es faci per les sortides escolars abans comentades.

En cas que l’alumne hagi pagat les sortides i el dia de realització d’aquesta no hi pugui assistir, només es retornarà l’import corresponent a l’entrada individual de l’activitat, NO en el cas de les entrades grupals. En el cas dels espectacles de la Fundació AC NO es retornaran els diners, tampoc en el cas de la sortida a la localitat. Aquest any es contractaran monitors/es per acompanyar a les sortides.

Demà dia 18/10/2016 rebreu l’autorització per a les activitats de l’Associació Cultural, a retornar abans del 3 de novembre

Recordeu que el pagament de les sortides escolars s’haurà de realitzar abans del 10 de novembre 2016.

Per qualsevol dubte o aclariment parleu amb la secretaria del centre.

carta-pagament-sortides-16-17-1

Programa TEI

El passat dilluns 17 d’octubre es va fer una reunió adreçada a les famílies de cicle superior i 3r de primària  per tal d’explicar-vos el nou projecte que engeguem. Aquest projecte és el Programa TEI iniciat durant el mes d’octubre amb els alumnes, un programa de prevenció directament relacionat amb la convivència de centre.

Aquí us deixem el tríptic informatiu del programa repartit el dia de la reunió.

programa-teiprograma-tei-2

 

Fundació GLORR

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA USADA I CALÇAT, TANT DE NEN COM D’ADULT I QUALSEVOL TIPUS DE  PRODUCTES TÈXTILS

Benvolguts pares:

GLORR Fundació continua amb els projectes de col·laboració als centres educatius.

El nostre objectiu és que la situació econòmica que pateixen les famílies no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral dels nostres menors.

Us convidem a formar part del nostre projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes, etc…) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al vostre centre educatiu a les bosses que trobareu al mateix.

LA VOSTRA COL·LABORACIÓ LA DESTINEM A L’AJUDA DELS INFANTS DEL NOSTRE PAÍS.

Us preguem que tingueu en compte la data prevista de recollida que apareix en el cartell de l’escola.

14/11/16

—————————————————————————————————

Us convidem  a conèixer aquest i altres projectes entrant a la nostra pàgina www.glorr.org

GLORR Fundació us agraeix la vostra col·laboració.

unnamed

Calendari curs 16-17

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu el calendari actualitzat del curs 16-17. La festa local pendent de confirmar finalment serà el 20 de gener de 2017. També recordar que el dia 31 d’octubre no és festiu, hi haurà classe normal. El dia festiu és només el dia 1 de novembre.

calendari-curs-16-17