Pica pica sensitiu

Primer de tot, donar-vos les gràcies per portar el material demanat per a fer el pica pica i poder treballar els sentits amb productes quotidians. Els indis ho han disfrutat molt!
Primerament, han provat d’identificar amb el gust, l’olfacte i el tacte de quin aliment es tractava (segons amb quin també s’ha treballat l’oïda).
Cal dir que el sentit de la vista en aquest cas servia de poc perquè portaven antifaç, cosa que feia més difícil i intrigant la descoberta.
La gran majoria d’aliments/productes eren coneguts per a ells, però també s’han trobat d’altres nous com: la farigola o la canyella.
Segonament, han gaudit tranquil·lament dels aliments, ara sabent ja què era cada cosa, menjant-los.
Alguns productes que han tastat: crispetes, gelatina, sucre, sal, mel, formatge, xocolata, cocacola, pa, ceba, taronja, llimona, canyella, farigola, arròs, farina…
Aquí teniu un collage-resum amb alguns nens experimentant i provant d’investigar què era el que tenien davant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *