Museu de la xocolata

Hola a totes i tots!

Ja tenim excursió xula per aquest trimestre! Serà dimecres 28 de febrer i hi anirem al Museu de la xocolata!!!
Com ja sabeu, el projecte d’aquest trimestre son ‘Els cinc sentits’ i què millor manera que experimentar amb la xocolata per a treballar-los. Amb aquesta sortida estarem treballant: el tacte, l’oïda, el gust, L’olfacte i la vista!
Farem dos activitats: ‘El dolç món de la Xispeta de cacau’ i ‘Artistes de la xocolata‘. En el primer, la Xispeta els hi fara una ruta pel museu i els hi explicarà d’ón ve el cacau, com és i com era antigament. I en el segon, aprendran les tècniques bàsiques per manipular el cacau de la manera més divertida i dolça. Així doncs, la surtida serà de tot el dia, pel matí visitaran el museu i a la tarda gaudiran del parc de la Ciutadella.

En aquesta sortida ens podrà acompanyar un familiar. Per tant, farem el sorteig respectiu la setmana d’abans. Concretament, dimecres 21 a les 13h del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *