Protagonista de la setmana

Es tracta d’una activitat que es du a terme al llarg del tot el curs i que permetrà conèixer millor a tots els nens i nenes de la classe de p3.

Us recordem que teniu la llista per apuntar al vostre fill com a protagonista de la setmana a l’entrada. Les opcions de visita per a les famílies del protagonista son: dijous a les 9:30h o divendres a les 15:30h (marqueu la que millor us vingui) i proposem que porteu un llibre o conte per a explicar-lo a classe i passar una estoneta amb els companys i companyes del vostre/a fill/a.

El divendres anterior a la seva setmana com a protagonista se’n portarà la maleta viatgera amb la mascota de la classe (el gat Marcel) i haurà de fer un treball molt especial: recollir informació i fotografies pròpies i portar-ho a l’escola per a compartir-ho amb els companys (2-3 pàgines màxim).

L’infant nomenat protagonista rebrà un distintiu durant la seva setmana (collaret) que mostrarà la seva condició. Aquesta condició comporta una sèrie de privilegis com: ser el primer de la fila, omplir la llibreta viatgera, ser l’encarregat, etc.

També i per acabar, haureu de fer un mural que quedarà a la classe durant tota aquella setmana, amb les característiques més significatives del vostre fill/a…al vostre gust i creativitat!

Desitgem que gaudiu tant com nosaltres amb aquest treball!

Gràcies per la vostra col·laboració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *