Setmana del protagonista

L’última protagonista d’aquest segon trimestre és l’Aitana (19/03-23/03). De tots els privilegis que això té està gaudint especialment de ser la primera de la fila. També, ha disfrutat moltíssim la presència dels seus pares davant de tots els nens. Han explicat entre els tres el conte de “La caputxeta vermella”. Aquesta caputxeta tenia un semblant bastant gran a l’Aitana i és que els pares han fet un collage amb la cara d’ella a sobre del dibuix, molt divertit!

La protagonista de la setmana ha estat l’Alba (12/03-16/03). Ha disfrutat dels privilegis que això comporta i sobretot ha gaudit de la visita dels seus pares. La presència de la família a la classe tant pel protagonista com pels companys sempre fa molta Il•lusió! El conte que han explicat, amb l’ajuda de l’Alba, ha estat un que parla sobre la por. Un tema molt present en les vides dels nostres infants. Els hi ha encantat!

Aquesta setmana (19/02-23/02) ha estat el Víctor el protagonista! Ha gaudit de la visita de la seva mare i els seus companys han disfrutat de dos lectures: una de la patrulla canina i una altra de la caputxeta vermella versió Pepa Pig!

El protagonista d’aquesta setmana ha estat el kyran (5/2-9/2)! I la seva mare, la Susana, ens ha vingut ha llegir “La caputxeta vermella”. Encara que ja el coneixíem ens ha encantat recordar-ho perquè ens encanten els contes clàssics!

El protagonista de la setmana (22/1-26/1) ha estat el Hèctor. Gràcies a això ell i els seus companys han pogut gaudir de la presència dels seus pares a la classe. Han explicat el conte de “Sant Jordi” amb titelles!

El primer protagonista del Segon trimestre ha estat en Roger (8/1-12/1)! I la Núria (la seva mare) ha vingut a explicar-nos, amb guitarra i música, el conte de la Lila! Ens ho hem passat pipa ballant i cantant!

El protagonista d’aquesta setmana ha estat en Biel (27/11-1/12). Ha disfrutat dels certs privilegis de la posició i també s’ha emocionat molt amb la visita de la seva mare a la classe. Va participar molt activament en la lectura del conte i els nens/nes de p3 ho van disfrutar molt! Una lectura molt divertida i màgica!

Aquesta setmana (20-24/11) el protagonista és l’Ibai! Esta molt content perquè els seus pares i el seu germà ens han visitat a classe. Han preparat una súper maqueta per explicar el conte de “La caputxeta”!

La protagonista d’aquesta setmana (13-17/11/17) ha estat l’Anais. Ha gaudit de la visita dels seus pares i el seu germà, dels privilegis com a protagonista i ho ha disfrutat molt!!! Els companys han pogut gaudir de la lectura d’”Els tres porquets”.

Aneu pensant quan voleu que sigui el vostre fill/a el protagonista i apunteu-lo a la llista que val molt la pena!

i jo quan

Un comentari a “Setmana del protagonista

  1. Hola, fa setmanes que busco la llista al taulell d’anuncis de l’entrada de l’escola però no hi és. Vaig preguntar a la Míriam i ella tampoc en sabia rés.
    On està la llista per apuntar-se?
    Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *