Setmana del protagonista

El primer protagonista del Segon trimestre ha estat en Roger (8/1-12/1)! I la Núria (la seva mare) ha vingut a explicar-nos, amb guitarra i música, el conte de la Lila! Ens ho hem passat pipa ballant i cantant!

El protagonista d’aquesta setmana ha estat en Biel (27/11-1/12). Ha disfrutat dels certs privilegis de la posició i també s’ha emocionat molt amb la visita de la seva mare a la classe. Va participar molt activament en la lectura del conte i els nens/nes de p3 ho van disfrutar molt! Una lectura molt divertida i màgica!

Aquesta setmana (20-24/11) el protagonista és l’Ibai! Esta molt content perquè els seus pares i el seu germà ens han visitat a classe. Han preparat una súper maqueta per explicar el conte de “La caputxeta”!

La protagonista d’aquesta setmana (13-17/11/17) ha estat l’Anais. Ha gaudit de la visita dels seus pares i el seu germà, dels privilegis com a protagonista i ho ha disfrutat molt!!! Els companys han pogut gaudir de la lectura d’”Els tres porquets”.

Aneu pensant quan voleu que sigui el vostre fill/a el protagonista i apunteu-lo a la llista que val molt la pena!

i jo quan

Un comentari a “Setmana del protagonista

  1. Hola, fa setmanes que busco la llista al taulell d’anuncis de l’entrada de l’escola però no hi és. Vaig preguntar a la Míriam i ella tampoc en sabia rés.
    On està la llista per apuntar-se?
    Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *