Projecte de llet escolar

Bon dia!
Ahir a la tarda es van repartir uns brics de llet donant el tret de sortida al “Projecte de llet escolar”.
A partir d’avui els nens de p3 hauran de portar el got que duen a la motxilla, del Bon Area, amb el seu nom identificatiu, cada dia, per a que els hi donem llet a l’hora d’esmorzar.
Si hi ha algun inconvenient ens ho podeu dir.
Aquí teniu algunes fotos d’avui bevent llet!

Pica pica sensitiu

Primer de tot, donar-vos les gràcies per portar el material demanat per a fer el pica pica i poder treballar els sentits amb productes quotidians. Els indis ho han disfrutat molt!
Primerament, han provat d’identificar amb el gust, l’olfacte i el tacte de quin aliment es tractava (segons amb quin també s’ha treballat l’oïda).
Cal dir que el sentit de la vista en aquest cas servia de poc perquè portaven antifaç, cosa que feia més difícil i intrigant la descoberta.
La gran majoria d’aliments/productes eren coneguts per a ells, però també s’han trobat d’altres nous com: la farigola o la canyella.
Segonament, han gaudit tranquil·lament dels aliments, ara sabent ja què era cada cosa, menjant-los.
Alguns productes que han tastat: crispetes, gelatina, sucre, sal, mel, formatge, xocolata, cocacola, pa, ceba, taronja, llimona, canyella, farigola, arròs, farina…
Aquí teniu un collage-resum amb alguns nens experimentant i provant d’investigar què era el que tenien davant.

Sorteig Acompanyant Museu de la xocolata

Avui hem realitzat el sorteig per a saber qui ens acompanyarà a la sortida del dia 28, al Museu de la Xocolata. La mà innocent ha estat la del Victor.
Aquest ha estat el resultat obtingut:
En primera opció: HECTOR. En el cas que no puguin la mare/pare del Hèctor, tenim la segona opció: MIQUEL. I en el cas que aquest tampoc sortís, tenim una tercera opció: AITANA.
Esperem el més aviat possible conèixer la disponibilitat del primer candidat 😉
Gràcies per la vostra col•laboració!

Dijous fruita

Com ja sabeu el dijous son els dies oficials de la fruita. Actualment, estem fent un concurs per a saber quina classe es la que més nens porten fruite a l’escola per esmorzar.
La primera setmana vam ser els guanyadors! Però actualment s’està perdent una mica l’interès i ja no estem al pòdium.
Es per això que us animo a que ho continueu fent, els nens s’ho prenen molt en serio i és una molt bona manera d’animar-los a menjar sa.

Museu de la xocolata

Hola a totes i tots!

Ja tenim excursió xula per aquest trimestre! Serà dimecres 28 de febrer i hi anirem al Museu de la xocolata!!!
Com ja sabeu, el projecte d’aquest trimestre son ‘Els cinc sentits’ i què millor manera que experimentar amb la xocolata per a treballar-los. Amb aquesta sortida estarem treballant: el tacte, l’oïda, el gust, L’olfacte i la vista!
Farem dos activitats: ‘El dolç món de la Xispeta de cacau’ i ‘Artistes de la xocolata‘. En el primer, la Xispeta els hi fara una ruta pel museu i els hi explicarà d’ón ve el cacau, com és i com era antigament. I en el segon, aprendran les tècniques bàsiques per manipular el cacau de la manera més divertida i dolça. Així doncs, la surtida serà de tot el dia, pel matí visitaran el museu i a la tarda gaudiran del parc de la Ciutadella.

En aquesta sortida ens podrà acompanyar un familiar. Per tant, farem el sorteig respectiu la setmana d’abans. Concretament, dimecres 21 a les 13h del migdia.