NOU PROJECTE

Aquesta setmana hem fet l’elecció del nou projecte. Volíem que fos un animal així que els nens han començat a dir animals que els agradaria conèixer una mica més. Després de fer una pluja d’idees hem fet votació, a continuació dels dos més votats hem tornat a fer votació, però vist que hi havia molt d’interès pels dos animals guanyadors he pensat que podem fer els dos. Així que, cada nen treballarà una mica a casa sobre aquell que ha triat i el presentarà a la resta del grup, d’aquesta manera ens enriquirem d’allò que ha aprés prèviament. I amb unes pinzellades d’un animal i de l’altre podrem conèixer diferents aspectes d’aquests dos.

L’elecció dels animals són; la girafa i el tigre:

p1 p2 p3

La proposta de treball del projecte és semblant a la dels animals de granja. Cada nen/a haurà de portar un petit mural, imatges, vídeos, etc sobre l’animal que li ha tocat, però més específicament sobre l’aspecte que es detalla al quadre següent:

p4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *