LA GRANJA

El nostre projecte està arribant al final i d’aquesta manera ho acomiadem amb cançons i diferents activitats. El proper dijous ho podran viure més a prop amb la sortida a la granja.

granja

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

 

RECORDATORI: Dijous dia 6 sortida a la granja durant tot el dia. Cal que portin esmorzar, dinar i aigua. També una muda de recanvi. Mireu la previsió del temps, i si no cal, no abrigar-los massa. Si algun nen/a ha de prendre algun medicament pel mareig doneu-m’ho en un paper per escrit (nom del nen,  la dosis i l’hora en que s’ho a de prendre). Heu de portar els vostres fills directament a l’autocar a les 9.00h (C/treball amb Concili de Trento).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *