RECORDATORI

-Les fotografies de Nadal que s’han entregat aquesta setmana, la propera setmana o bé s’han de retornar si no us agraden o bé ficar els diners dins del sobre i donar-ho a secretària.

-A les agendes dels nens he ficat una circular que heu de retornar especificant el nombre de persones que anireu com a públic al festival, sinó ho porteu el centre entendrà que no vindran al ball i no us assignaran seient.

-El dimecres 7 de desembre de 15:30-16:30 les famílies podreu pujar al pati de l’escola per veure les olimpíades que han organitzat els nens de 4rt per als d’Infantil. Els nens han de venir amb la part de dalt del color que s’especifica a la circular.

-Recordeu que l’esmorzar dels nens ha de ser un petit i ràpid àpat que es puguin acabar en 15-20 minuts, ja que sinó els nens s’estan tota l’estona al menjador i no tenen temps de sortir al pati a descansar 10 minuts. Només el que considereu que es puguin menjar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *