SANT JORDI ’17

Aquí us deixo un recull de fotos de diferents activitats que hem fet al llarg de la setmana relacionades amb Sant Jordi.

1.Realització de punts de llibre, fent estampació amb una poma.

sant 1 sant 2 sant 4

2. La llegenda de Sant Jordi, a través de contes, titelles, videos…

sant 6

3. Dibuix de Sant Jordi

sant 3

sant5

La propera setmana podreu entrar al gimnàs a veure l’exposició de dibuixos i  poesies de tots els alummnes del centre. I divendres 28 se celebrarà la festa, pel alumnes al pati de l’escola.

NOU PROJECTE: Kandinsky

El proper projecte que iniciarem la propera setmana ens portarà a ser pintors durant unes setmanes i ho farem seguint les obres de l’artista Wassily Kandinsky. He triat aquest pintor perquè del realisme a l’abstracció combina elements molt senzills que permeten als petits aprendre diferents conceptes com poden ser; el paisatge, les figures geomètriques, les línies, els punts, etc a més de desenvolupar la seva imaginació a través de la interpretació que poden fer dels quadres de l’artista, dels propis que faran i els dels seus companys.

Per tant, si teniu llibres d’aquest pintor o imatges… poden portar-ho durant aquesta setmana.

kandisnky

LA GRANJA

El nostre projecte està arribant al final i d’aquesta manera ho acomiadem amb cançons i diferents activitats. El proper dijous ho podran viure més a prop amb la sortida a la granja.

granja

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

 

RECORDATORI: Dijous dia 6 sortida a la granja durant tot el dia. Cal que portin esmorzar, dinar i aigua. També una muda de recanvi. Mireu la previsió del temps, i si no cal, no abrigar-los massa. Si algun nen/a ha de prendre algun medicament pel mareig doneu-m’ho en un paper per escrit (nom del nen,  la dosis i l’hora en que s’ho a de prendre). Heu de portar els vostres fills directament a l’autocar a les 9.00h (C/treball amb Concili de Trento).

 

LA CABRA

La cabra és el tercer animal que estem treballant, i les exposicions han anat molt bé. A més, han pogut tastar una mica de llet i formatge de cabra, així com també veure i tocar peces de roba i objectes que es fan amb la pell de l’animal i veure el què mengen.

cabra1 cabra2

1.Aliment que obtenim de la cabra (llet i amb aquest el formatge)

2. Coses que es fan amb la seva pell

3. Menjar de la cabra.

CABRA1 CABRA2 CABRA3

OVEJA1 OVEJA2 OVEJA3 OVEJA4 OVEJA5