Anem al Poble Espanyol!!!!

Els Gats i els Gossos hem anat al poble espanyol d’excursió!!!

Ja coneixíem on anàvem, ja que als tallers de plàstica havíem confegit una ciutat com la del poble espanyol en 3D: amb els seus edificis de diferents ciutats d’Espanya, els seus carrers, carreteres, parcs…ens va ajudar el Tasio, la persona de l’escola que més sap d’arreglar i confegir coses…Gràcies Tasio!!!!

Una vegada “preparats”, vam pensar que per celebrar d’una manera diferent Sant Jordi, la millor forma era anar a conèixer dracs de veritat!!!! I… a què no sabeu on hi ha un laboratori que busca i investiga dracs? just a la fusta!!!! Al poble Espanyol!!! Ho teníem tot!!!

Allà, vam passar un dia fantàstic, vam passejar, vam trobar molts dracs, vam riure, vam descobrir, vam ballar, vam menjar moltíssim, vam jugar amb escultures…i al final, vam caure rendits a l’autocar…

Aquí teniu una petita mostra de la nostra aventura.

Fins la pròxima!!!!

3 thoughts on “Anem al Poble Espanyol!!!!

  1. amunoz59

    Que bé ens ho vam passar!!! M’ha agradat molt recordar aquells moments tan fantàstics, les fotos han quedat molt, molt xules, i que cansat que vam tornar de tant córrer en busca del drac de set caps!!!!

  2. Imma

    Vosaltres si que sabeu!!!!!!! He passat una bona estona mirant totes les fotos que heu fet…es veu que us ho heu passat super bé.I molt bé Tasio, ets artista…vinga,vinga, tots tots sou uns artistes…….molt i molt bé!!!!!!!

  3. Ariadna Casajuana

    Quina enveja!!!i quants records….jo també quan era peque vaig fer una visita al Poble Espanyol!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *