SORTIDA AL MONTSENY

El dia 17 de novembre vam anar d’excursió a gaudir de la tardor. L’autocar ens va portar fins a Fontmartina. Després d’esmorzar vam endinsar-nos al bosc, vam seguir rastres d’animals, vam identificar les fulles i els fruits de l’alzina, el roure i el castanyer.  Vam omplir un cistell amb elements de la tardor, vam observar imatges dels animals que hi viuen i vam seguir el rastres d’alguns. Després de dinar vam poder jugar lliurement i gaudir dels colors que ens regala la tardor.

https://photos.app.goo.gl/exmoGOcs1qBPwekq1

Sortida a la Pedrera

El dia 16 de març vam anar a Barcelona a visitar l’edifici de la Pedrera.   Vam esmorzar a l’entrada i tot seguit vam començar la visita i el taller de trencadís. La visita consitia en la visualització d’un video que ens presentava un familiar del vigilant de la Pedrera. En aquest video vam veure la història de la Pedrera en imatges que ens embolcallaven. Vam pujar per les escales fins al terrat on vam veure les xemeneies fent de soldat, les vistes de Barcelona i fins i tot la Sagrada Família!

També vam visitar les golfes amb les costelles de la balena, la maqueta de la Pedrera i les mans de les persones que hi van treballar. Vam poder veure exposats  els elements de la natura que en Gaudí representava a les seves obres.

En el taller ens van deixar trencar rajoles! Igual que l’Antoni Gaudí! Cadascú va fer les seves composicionsamb els trossets de rajola trencats, després vam afegir el ciment, el vam escampar i el vam netejar.

Va ser una sortida molt motivadora.

Aquí podeu veure les fotos dels xiclets

Aquí podeu veure les fotos dels xupa-xups

Sortida a la Biblioteca Ca l’Oliveres

El dia  3 de febrer vam anar a la Biblioteca de Ca l’Oliveres. Allà ens va rebre la Rut i ens va ensenyar com funciona una biblioteca. Ens va explicar un conte sobre la història de l’edifici de ca l’Oliveres,  aprenent així cosetes del nostre poble.  Vam conèixer els gegants de Lliçà, en Julià i la Quitèria, que descansen allà entre ball i ball. Ens ho vam passar molt bé.

Cliqueu el cor per veure les fotos dels xupa- xups

Cliqueu també perquè per veure les dels xiclets. 

Sortida: El bosc a la tardor

Aquesta Tardor hem anat al Montseny.

Allà ens va rebre una senyora molt divertida boletaire que s’assemblava moltíssim a la Castanyera! Ens va explicar que cicia al bosc i que ens vindria a veure després de la sortida.

Vam anar amb la nostra monitora a voltar pel bosc. Vam veure alzines sureres, bolets, cireretes d’arboç… i vam tenir a en Marrameu amb nosaltres molta estona. Ens ho vam passar molt bé!

Fes clic aquí per veure les fotos P4B

Fes clic per veure les fotos de P4 A