SORTIDA AL BOSC A OBSERVAR LA TARDOR

Hem anat al bosc a observar que bonic està a la tardor. Hem caminat molta estona fins arribar al nostre destí, un plataner centenari molt,molt gran. Hem fet  diferents hipòtesis per saber quan nens necessitàvem per rodejar-lo. L’hem rodejat i hem vist que necessitàvem 18 nens i nenes. No anàvem mal encaminats! On hem dinat, uns quants nens han fet una super cabana, quin gran treball en equip!!

https://photos.app.goo.gl/ZviPb1FaoGrJr7eo7

TARDOR I CASTANYADA

Aquesta tardor he fet un mural per decorar el passadís de cicle inicial. El dia de la Castanyada, vam anar a la biblioteca i els/les alumnes de 4t ens  van representar un conte. Fins i tot, havien preparat tota la decoració. Quin goig feia! Tot seguit vam haver  de menjar les castanyes dins de l’escola perquè plovia molt. A la tarda, tampoc vam poder fer les danses al pati. Tot i així, ens ho vam passar molt bé!!

https://photos.app.goo.gl/TeJJcpaGkLX6qf1G7

 

 

Colònies Sta Maria de Palautordera

Per visualitzar les fotos cliqueu l’enllaç: https://goo.gl/photos/4TSJ6mZyE2yWWPzQ9

Aquest final d’etapa d’Educació Infantil hem pogut gaudir d’una nova experiència, plena d’il·lusió, emocions, somriures, aventures, convivència, aprenentatges…

Han estat unes colònies molt especials, on hem posat en joc les nostres emocions, les hem sentit, reconegut, compartit…

Hem fet diferents activitats durant la nostra estada:

  • Vam arribar i vam fer jocs de coneixença, amb una conversa grupal on ens situàvem com a comunitat responsable disposada a treballar la consciència del nostre entorn natural, el nostre planeta i com ciudar-lo per a cuidar-nos.
  • A la tarda vam fer un recorregut d’aventures, acompanyat de la pluja; al vespre, cadascú va escollir un animal de bosc, ens vam pintar la cara i vam començar una caminada per conèixer la seva riquesa;
  • Després de berenar, El circuit d’emocions! tot jugant als diferents espais vam anar treballant i experimentant amb el què sentiem…por, alegria, enuig
  • En acabar de sopar, vam tornar al bosc, amb les lots, per tornar a fer el recorregut del bosc, des d’una altra perspectiva. Escoltàvem els sons de la fauna de la zona, veiem les ombres,  fins i tot ens vam atrevir a apagar el llum dels lots per observar els estels!
  • Què divertit posar-nos junts el pijama, rentar-nos les dents, agafar el nostre peluix!… i quin ambient més acollidor, a les fosques amb el conte  que ens explica la mestra!
  • Al dia següent, no estem cansats, estem preparats per noves experiències. Visitem la granja, la vivim des de dins, en contacte directe amb els animals.
  • I per acabar, entrem a una zona del bosc on es troba la Fada del bosc, que ens explica la seva funció de vetlladora de l’entorn, ens va cantar, ens va fer jugar…i ens va encomanar el seu esperit màgic de l’amor i el respecte per la natura.

De segur, va ser una experiència molt enriquidora. Esperem mireu les fotos amb els vostres fills/es i us comparteixi l’experiència i l’emoció.