El projecte ha d’agradar als professors?

Un grup de professors del Domus d’Olivet  Marc, Laura, Miguel,  Andreu, Marta G ,  Marta P i Edu van posar-se a pensar a quin projecte seria atractiu pels alumnes de segon d’ESO. De la mateixa manera que quan vols fer un regal a algú, de forma inconscient, tries alguna cosa que a tu no et desagradi vam començar a pensar què ens agradava fer a nosaltres i després d’una bona pluja d’idees va sortir el tema: I SI FEM UN SCAPE ROOM?

A l’hora de fer projectes és imprescindible que el tema agradi i motivi als professors?

Podria seria un bon debat però vam pensar que si el tema ens motivava a nosaltres era un bon inici i seria molt més fàcil engrescar als alumnes i ens hi vam posar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *