Inici

Benvolguts i benvolgudes,

Vivim en una societat canviant que contínuament ens fa arribar estímuls i informacions. Avui dia la major part de la informació i el coneixement que es generen són en format digital i es transmeten per mitjà de plataformes virtuals. La informació ens arriba majoritàriament pels mitjans audiovisuals i les telecomunicacions (televisió, Internet), que superen àmpliament l’audiència de les fonts d’informació tradicionals.

Tot plegat ens obliga a estar sempre oberts a adquirir noves competències i coneixements, i també a desenvolupar una consciència crítica i una actitud flexible.

Sovint és difícil identificar i aprofitar els elements més interessants i útils entre el gran volum i la diversitat de les dades que rebem per mitjà de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), o TICC (tecnologies de la informació, la comunicació i el coneixement) i de les TAC (tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement)

Es per a aquest motiu que poso en funcionament aquest bloc on podreu tenir informació diversa de les tecnologies de l’aprenentatge i la comunicació. Podreu inserir els vostres comentaris als diferents apartats que s’han penjat al bloc. Espero i desitjo que sigui profitós aquest nou espai.

Moltes gràcies a tothom i espero la vostra col·laboració i els suggeriments que calgui.

A reveure!,

Coordinació TAC (Tecnologies per a l’aprenentatge i el coneixement)

Institut Comte de Rius

 cropped-cropped-dibuix_0004