European Robotics Week

European Robotics Week

L’European Robotics Week 2016 és un esdeveniment que pretén fer ressò de l’ús de la robòtica per a l’aprenentatge.

De les 9 activitats que s’han presentat a tota la ciutat de Tarragona, 4 van ser del nostre Institut. Per tant, som capdavanters en l’esfera tarragonina!

Aquestes activitats indexades com a esdeveniments són:

  • Curs d’ANAV (Associació Nuclear Ascó – Vandellós II) es fa el programa COSIMIR-Professional. Professor: Eduard Guerrero
  • Curs del CAM (Accés a grau mitjà): sortida a la URV sobre robots mòbils. Demostració i reprogramació del model NTX de la marca LEGO. Professor: Rafael Figueroa.
  • Batxillerat: es tracta la robòtica des de l’òptica del PLC. També en l’àmbit dels treballs de recerca. Professor: Rafael Figueroa.
  • Mòdul 7: Robòtica industrial, del cicle superior de Automatització i robòtica industrial. Continguts de robòtica industrial como programació de robots industrials, manteniment de robots industrials, servomotors, configuració de robots, etc. S’han fet servir el simulador (cosimir) i el robot mitsubishi. Professors responsables: Narcís Masip, Nicasio Gallardo i Josep Maria Sancho Hernández.

També voldríem anomenar la sortida organitzada sobre robòtica a la URV organtizada pels professors Jaume Musté i Núria Ferré de 1r FP Bàsica.

4

3

2

1

cropped-cropped-dibuix_0008