Alerta amb Whatsapp Web o Telegram

Benvolguts/des professors/es,

En aquesta ocasió us hem d’alertar d’un risc per als usuaris de Whatsapp Web o Telegram Web, és a dir, els que utilitzeu les aplicacions de Whatsapp i de Telegram (en principi només per a mòbil) també en el vostre ordinador.

Per qui vagi una mica perdut…

Tu pots tenir el Whatsapp (el client de xat més utilitzat per a smartphone) al mòbil, descarregat, com té tothom. Però també el pots tenir per web, i per tant parlar pel teu portàtil o PC de sobretaula. Això s’aconsegueix mitjançant el Whatsapp Web, que el Google Chrome permet carregar.

Què pot passar? Quin és el perill? LES IMATGES!!

Doncs les imatges encriptades que tu obres quan t’envien, normalment de broma, però si les obres al PC amb el Whatsapp Web. Cal vigilar, perquè les imatges poden contenir codis encriptats (normalment ja en porten) però maliciosos (malware).

Per tant, un altre consell que us hem de donar: vigileu amb les imatges que obriu al Whatsapp i si és via web amb més raó!

Font de la notícia.