Actualització important Windows 10

Us informem que el proper 11 d’abril està previst que els usuaris de Windows 10 rebin una actualització important, que canviarà substancial ment moltes de les funcionalitats d’aquest sistema operatiu.

Microsoft no només implementarà aquesta actualització per temes de seguretat informàtica, sinó que també incorporarà actualitzacions diverses. Aquesta portarà:

  • El nou Paint 3D. Permetrà la impressió en 3D.
  • Millores substancials al nou navegador Microsoft Edge.
  • L’opció de deixar l’ordinador en “mode de joc”, per estalviar recursos quan es juga, sobretot per a PC vells.

En aquest sentit, l’actualització serà automàtica. Per tant, us avisem que si feu servir el Windows 10, és possible que el Windows Update detecti a partir de l’11 d’abril que és possible descarregar aquesta actualització i un cop procedeixi a fer-ho, no podreu utilitzar l’ordinador durant una estona força llarga (almenys mitja hora, però se’ns fa difícil dir un temps perquè depèn de les prestacions que tinguin els vostres PC).

Aquesta actualització té el nom de Windows Creators Update, i integrarà, com s’ha dit, el Windows 10. Tot i que en el nostre centre hi predomina el Windows XP o 7, molt professorat l’utilitzeu en els portàtils i per tant cal que tingueu en compte aquesta informació.

Per a més informació:  https://www.microsoft.com/en-us/windows/upcoming-features