PRESENTACIONS I TARGETES DE VOCABULARI

PRESENTACIONS EDUCATIVES

Alberto Abarca Fillat de Huesca ha creat unes presentacions amb Power Point molt interessants per treballar diversos aspectes del llenguatge, la memòria, l’atenció, la numeració… Al BLOC AULA PT podeu trobar-hi els enllaços al seu material. Us el recomano ja que, tot i estar escrit en castellà, algunes presentacions són només visuals i, d’altres, permet adaptar-les a la llengua amb la que es vulgui treballar.

ENLLAÇ A L’ESPAI DEL BLOC AULA PT

Exemple de Presentació on es treballa la discriminació visual i l’atenció: l’alumne ha de descobrir la imatge que no té parella (és un dels molts exemples que podeu trobar al seu espai):

Sense Parella
Val la pena donar-hi un cop d’ull, oi?

A la mateixa pàgina també hi podeu trobar TARGETES DE VOCABULARI amb dibuixos i paraules molt útils per treballar la llengua catalana amb alumnes nouvinguts, servir de suport per treballar frases, escriure el nom dels dibuixos, elaborar diccionaris… Els noms de les imatges són en castellà però com que estan en format WORD permet modificar els documents i crear un material adaptat a les diferents necessitats. Moltes gràcies Alberto per aquest fantàstic material!
Animals
Imagineu-vos les grans possibilitats d’aquesta gran riquesa de material!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Llengua, Vocabulari i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *