VOCABULARI BÀSIC

ÀLBUMS PICASSA AMB VOCABULARI BÀSIC

La mateixa autora, Eugenia Romero, logopeda i mestra, disposa d’un àlbum Picassa de vocabulari amb imatges molt senzilles i amb color sobre vocabulari bàsic infantil. Hi podeu trobar les imatges dels animals de la presentació anterior i altres objectes molt útils per treballar l’expressió oral i escrita amb els alumnes.

Per accedir-hi podeu clicar sobre la següent imatge de la cuina:
vocabulari1

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *