101 pel·lícules gratuïtes en espanyol per a veure completes al Youtube

101 pel·lícules completes en espanyol per veure al Youtube.
Si bé hi ha centenars de pel · lícules en anglès, aquesta és una llista de tot el contingut en espanyol disponible actualment a YouTube: ni més ni menys que 101 pel · lícules completes per veure en línia gratis i en espanyol, la majoria d’elles una mica velles, però bona part de les quals són interesants documents cinematogràfics que es poden aprofitar a l’aula.
A gaudir-ho mentre duri!.

Aquest article ha estat publicat en castellà, cinema, comunicació. Mitjans, recursos multidisciplinars, vídeo, webs de recursos didàctics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>