SORTIDA AL MUSEU DE LA XOCOLATA

El passat dimecres, 5 de desembre, vam visitar el museu de la xocolata de Barcelona.  Vem anar amb autocar ben cordats i en un momentet estàvem al museu. Allà vam jugar una estona en el pati i vam entrar a l’obrador de la xocolata que era una classe per treballar amb la xocolata. Hi havia una font de xocolata temperada que no parava de rajar i vam omplir uns motlles de plàstic per crear figures. És important donar uns copets per tal que surtin les bombolles. Llavors van posar les figures a una nevera i vam esperar que la xocolata estigués freda.

També ens van donar uns cucurutxos plens de xocolata per fer dibuixos. La temptació era massa gran i vam tastar la xocolata ben tastada. Ens vam menjar els dibuixos.

El Carles us felicita perquè us vau portar molt bé.

Vam entrar al museu de la xocolata on vam veure de quin arbre surt el cacao que és l’ingredient principal de la xocolata. També vam veure una pila d’esculutures creades amb xocolata. Va ser super interessant.

Més tard vam visitar el parc de la Ciutadella on vam dinar i jugar una estona. El dia va ser molt curti alguns nens i nenes es van dormir a l’autocar.

Us deixem l’enllàç per veure les fotos:

Cliqueu sobre la imatge per veure les fotos

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *