Jornada d’intercomprensió lingüística

El passat 4 d’abril de 2017 (ahir) es va celebrar la primera trobada pedagògica d’intercomprensió lingüística als serveis territorials de Lleida, organitzat pel departament d’ensenyament a l’EOI de Lleida.

La jornada s’iniciava des de les 10:00 fins les 14:00 h amb la presentació ” Catalunya Intercomprensió, una via cap al plurilingüisme” a càrrec del Tècnic del departament d’Ensenyament “Jordi Ortiz”. Com a centre d’educació primària convidat en la jornada de presentació d’experiències de centre, estava la nostra escola i com a centre convidat de secundària hi havia l’Institut la Mitjana de Lleida.

La ponència a càrrec de la Laura Martín, directora de l’escola, consistia en explicar la diversitat d’activitats que es desenvolupen al nostre centre relacionades amb la intercomprensió i el plurilingüisme, i on es va exposar el municipi de Guissona com un referent de treball d’integració lingüística i cultural.

IMG-20170404-WA0001

Quant a c5009113

Escola Mestre Ramon Estadella i Torradeflot C/ Mestre Santaló, 2 Tel. 973 552 092 c5009113@xtec.cat
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *