El “Bocamoll”, un joc amb llengua per als que tenen la llengua molt llarga!

Des de la web del programa de la TV3 “Bocamoll” ens presenten ara el joc per internet. Molt divertit i per utilitzar-lo a les classes de llengua.

Diverteix-te amb el joc del “Bocamoll”. Tu tries com. Entra a qualsevol dels sis jocs per separat (només cal que triïs quin vols) o a tots els jocs a la vegada.

Pren-t’ho com un entrenament, perquè aviat podràs competir contra altres jugadors en la versió multijugador.

4 thoughts on “El “Bocamoll”, un joc amb llengua per als que tenen la llengua molt llarga!

 1. Froilan Franco

  Ei!-.Que consti que no me’n perdo cap programa-.M’agrada molt perquè és molt interessant i sobretot perquè unes parts molt ben dissenyades-.Aprenc noves paraules-.Qui no no m’acaba de convéncer -i ja van diers- és el Presentador,li manca distinció i elegància en les maneres-.Sempre el comtraposo al Puyal,perquè sembla que “vol imitar-lo,però no acaba”-.Un personatge massa “mestrés de casa”-.M’agradaria veure’l més Cavaller amb el Personal-.

 2. El Mestre

  Un cop més haig de demanar als responsables del concurs Bocamoll,que és mancat de quelcom tan important com l’ortografia i la conjugació dels verbs catalans,entre altres coses.
  A)No consta gens ni mica una Pissarra i dictar només dues línies o escriure-les sense dictar-les-hi i que els Concursants “corregexen les faltes d’ortografia”,semblanment com fan a l’hora de marcar les paraules de les cançonetes.
  B)Preguntes sobre els verbs regulars i irregulars,conjugant-los i també que diferenciïn entre el lexema i els morfemes-.
  I no en parlo dels pronoms febles,que ja és més complicat-.
  I perquè tot això ?:
  Per dues raons:1a)S’aprèn des de fora del concurs.2aalfabetitzar els espectadors-.
  Molt interessant les Paraules de la Tribu,perquè s’aprèn com a espectador així com els missatges perquè des de hora “recitem col.locant les vocals”-.
  Ja és la segona vegada que ven demano -només per aprendre català-
  el Dictadet ja escrit amb faltes o dictat en directe i la conjugació de verbs catalans-.
  Addenda
  Potser no se n’adonen que Bocamoll,és només una classe de llenguatge en català…?
  A reveure
  El Mestre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà