13 thoughts on “Imprimeix la Vella Quaresma i pinta-la al teu gust

 1. Admin

  Hola Montse, veig que últimament penges moltes coses per compartir en aquest programa de macromedia flashpaper. És un programari del departament? On el puc conseguir? Gràcies

 2. Montse Escoi Post author

  El programa Flashpaper ve dintre del Cd Contribute. És un programa que està a totes les escoles.
  Normalment tots els ordinadors del Departament ja venen amb el Contribute. Quan imprimeixes qualsevol document surt com una impressora més.
  Al word surt com una eina més.

  Si vols instal·lar només el Flashpaper sense el Contribute, cal que el busquis el programa en llocs poc legals, jajaja..

 3. ebayot

  Pels canals poc legals encara no ho he trobat…. però de fet tant me fa si és flashpaper o pdf el que m’agradaria és que es veiés com a tu. El fet és que el pdf el guardo al servidor i quan el poso a l’article surt el títol que cal clicar per a què aparegui. Hi ha alguna manera per a que es vegi ja obert? Gràcies.

 4. Montse Escoi Martínez Post author

  Hi ha un codi pel pdf que queda molt bé, però té el problema que amb el firefox no es veu. Com que jo vull que es vegi amb tots els navegador utilitzo el flash. Has de d’imprimir el document amb flash, pujar-lo després a una web (personal o del centre), agafar el link i posar-lo en el bloc com un flash.

  Mira bé en el centre, perquè segur que tens ordinadors amb el Flaspaper. (Fes una cerca de fitxer a l’ordinador de Flaspaper i segur que et surt el programeta instal·lat) I a més hi ha el cd rom amb el programa.

  Sort!

 5. Pingback: Tic Tac Escola MDRemei Infantil i Primària » Arxiu del bloc » LA CASTANYADA

 6. Admin

  Hola Montse torno a ser ebayot. Finalment he trobar el flashpaper ara em plantejo on allotjar els fitxers ja que crec que en faré bastants i amb el servidor no en tinc prou. Al ser swf no ho puc fer a l’slideshare. Què m’aconselles? Ho fas a l’scribd o sols és per canviar formats? Moltes gràcies.

 7. Montse Escoi Martínez Post author

  Amb slideshare no ho podràs fer, ja que s’utilitza per penjar presentacions.
  Pots utilitzar l’scribd sense haver d’utilitzar el flashpaper ja que agafa el documents directament. Però després genera el codi que surt amb la publicitat de la web i personalment no m’acaba d’agradar.
  Jo de moment penjo els flash en el meu espai personal de l’xtec i estic provant a http://pages.google.com/ que és un espai de google per crear pàgines web. Puges el fitxer en aquest espai i copies el link del flash i ja el pots enganxar en el bloc.
  Fins aviat,
  Montse

 8. ebayot

  Gràcies MOntse, ja vaig trobar aquesta resposta en algun altre lloc que vas assessorar i ho he fet però es puja i quan busco l’enllaç d’on està allotjat em surt el meu disc dur file:///C:/Windows/Temp/BENVINGUDA07-08.swf és normal? Ho pujo on diu Uploaded stuff . Gràcies

 9. Pingback: Revista Digital La Bruixa » Festes i Tradicions.

 10. Pingback: Escola Martí Poch » La vella quaresma!

 11. watchkpm

  |
  Last but not least, these jerseys are not officially licensed and as a consequence, you’ll have Gucci bags
  overlook that actuality. Nonetheless, these jerseys look similar in any other case cheap Gucci
  the actual point, no one can convey to the main difference. The moment you’ve got designed your order you are going to be amazed with the quality of such jerseys..
  |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà