De Llibre: Un petó de Mandarina

Autora: Eulàlia Canals

Il·lustradora: Sara Ruano

Resum:

Aquest llibre, tracta d’una nena que es diu Vanina, que ve d’un altre país on hi ha guerra.

Un nen, que es diu Tavi que va a la classe de la Vanina s’enamora d’ella. El Ricki també n’està enamorat i fan un duel, i quan veuen que la Vanina s’enfada amb ells, es fan amics i amb uns altres companys, composen una cançó per a la Vanina. Amb aquesta cançó guanyen un concurs de cantar i la Vanina es posa molt contenta i a través del gat d’en Tavi, en Sebastià, s’envien missatges. Al final es fan un petó, i la Vanina marxa cap al seu país, però acaba bé.

Valoració:

Aquet llibre m’ha agradat molt, a mi no m’agradava llegir gaire però des que vaig llegir aquest llibre que m’agrada més. És un llibre que quan ja l’has començat a llegir no pots parar. Té unes 120 pàgines o així i és molt romàntic i feliç.

Elisa Pinós Farrús