Onada de fred

El Departament d’Ensenyament ens indica que divendres 3 de febrer l’escola estarà oberta i que no hi haurà servei de transport escolar en el nostre municipi.
Per més informació consulteu:

http://www20.gencat.cat/portal/site/ensenyament

CONCERT DE SANTA CECILIA

Un treball cooperatiu

Sovint la perfecció radica en les coses més simples .

El passat dia 22, celebració de Santa Cecilia, patrona de la música, es va dur a terme un concert a la nostra escola.

La Núria, professora de música, va coordinar uns voluntariosos pares , mares, mestres i ex alumnes, a sobre de l’ escenari ,un treball que donà com a resultat un conjunt de música i veus que van fer les delícies de tots els nens ,nenes i professors presents.

 Un Hakuna Matata que compactava des d’ un inici amb tots els ingredients d’èxit; uns pares il·lusionats, que havien vingut dies a assajar i ens oferien una interpretació de qualitat.

Un alumnat que reconeixia als protagonistes de l’ actuació; el pare , la mare, el cosí, la seva mestra…

Una cançó treballada a l’ aula de música i apresa per tots els presents que va garantir la integració del públic a l’ espectacle.

Un públic que va mostrar una sensibilitat musical; respectant, gaudint de la melodia i que al final recompensà amb aplaudiments l’ actuació.

 És de tots sabut que la música és una manifestació universal que agermana i com llenguatge de comunicació permet una interacció immediata. El passat dimarts, la música va ser el vehicle que

va fer possible una tasca cooperativa senzilla , tota la comunitat educativa amb uns mateixos objectius , compartint uns mateixos continguts i una mateixa voluntat de fer . Oi, que de vegades, el procés d’ensenyament – aprenentatge és senzillament perfecte?

 

Benvitguts al curs 2011-12!!

ENTRE BAMBOLINES

Teatre, mim, dansa, circ, música, festivals, decorats, opera, musicals, poesia, monòlegs, obres…..Entre bambolines de l’escenari  del Puig d’Agulles, els nostres nenes i nenes viuran, interpretaran, experimentaran, crearan, s’expressaran, cantaran, ballaran, descobriran, llegiran, escriuran, decoraran, s’emocionaran,………………..aprendran!!!!!!!!

Els alumnes d’educació Infantil: els saltimbanquis, els “pallasso rialles”, els malabaristes, els mags, els mims i els platerets descobriran el món del circ entre carpes de colors vius, nassos de color vermell i molta il·lusió.

Els nens i nenes del cicle Inicial quedaran bocabadats amb el “abracadabra”  de les varetes màgiques, monedes que apareixen i desapareixen i les espases màgiques.

La gresca està assegurada pels nens i nenes del cicle mitjà, les classes es convertiran en espais de dansa, música, teatre i màgia.

Els alumnes del cicle superior faran una incursió en el món de les arts escèniques, posant especial èmfasi en el teatre i totes les seves meravelles.

FUTURS ALUMNES DE P3

El passat Dijous 9 de Juny vam rebre la visita dels nous alumnes de P3 per al proper curs. Va ser una jornada molt especial on vam esmorzar coca i xocolata, cantar cançons i jugar al pati de sorra de la nostra escola.

Benvitguts!!!

El dia de Sant Jordi al Puig d’Agulles!

Els alumnes del Puig d’Agulles des de P3 a sisè, han creat les seves pròpies llegendes de Sant Jordi, aquest és el resultat…

Els grups A

Loading...

Els grups B

Loading...