Treballem el poble i el carrer a P5

Els alumnes de P5 han treballat durant algunes setmanes el centre d’interès “el poble i el carrer” a través de les intel·ligències múltiples. A partir de diferents activitats motivadores, els alumnes han desenvolupat de manera autònoma una gran varietat de capacitats. Han après coses sobre Arenys de Mar (indrets destacats, els gegants, tradicions, etc.), han treballat el reciclatge, els senyals de trànsit, els mitjans de transport, els oficis i els comerços.
Han gaudit molt de l’experiència en la qual han pogut treballar individualment, amb parelles i també en grup cooperatiu. A l’enllaç que trobareu aquí podreu veure el recull de fotos d’algunes activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *