T’estimem Jana

Avui ha estat l’últim dia de cole del curs 15-16. Ens ho hem passat molt bé però al mateix temps ha estat una mica trist….ja que, la Jana l’any vinent anirà a una altra escola. Per això, li hem volgut fer un petit detall i que se’n recordi cada dia dels compis que va tenir a l’escola Povill. Et trobarem a faltar i recorda que ens has promès venir a visitar un dia i si són dos, tres o quatre millor!

T’estimem molt Jana

L’artista convidada i el conte d’una Caputxeta diferent

Ens ha visitat a P4 la mare de la Foix. Ens ha vingut a explicar el conte de la caputxeta però abans hem fet una manualitat. En una pinça de la roba, en la que posava el nostre nom, hem enganxat un animalet del bosc, el que nosaltres hem volgut. Després ens ha explicat el conte de la Caputxeta però aquest era una mica diferent. Per ajudar a la Caputxeta a aconseguir arribar a casa de la seva àvia l’hem ajudat amb l’animalet de la nostra pinça.

Moltes gràcies! Ens ha agradat molt poder participar en el conte!

Les artistes convidades ens ensenyen com es fa la mel

A P4 ens han vingut a visitar les mames del Biel, l’Alan, L’Emma i Ainara. Amb elles hem aprés com es fa la mel a través d’una gimcana molt divertida en la cual: ens hem pintat a la cara una abella, hem muntat un rusc, em portat el polen des de la flor fins al rusc. Després amb una musica ben animada hem mogut les ales fins que hem assecat la mel. I finalment…hem rebut la visita d’una apicultora que ens ha regalat un potet de mel boníiiiiiiissima!!!

Moltes gràcies,