APRENEM AMB ELS AVIS

Des de l’escola i amb la col·laboració de la Fundació Presme, fem uns tallers d’aprenentatge entre els alumnes de primer i alguns dels seus avis i àvies.

Durant la primera tarda, els avis i àvies ens han ajudat a plantar uns enciams i unes cebes tendres. després ens han donat consells de com cal que cuidem aquestes plantes un cop les tinguem a casa.

tots hem gaudit molt de l’experiència i ja tenim ganes de que arribi la següent tarda per gaudir de la sabiesa i l’experiència dels avis.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Toca -Toca

El dia 9 de febrer vam anar al Cosmocaixa a fer el taller de Toca-Toca, ens va agradar molt veure tants animals i ens vam entusiasmar quan ens en van deixar tocar alguns!!!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

MATEMÀTIQUES PRODUCTIVES

Durant el mes de febrer hem estat treballant amb els Patern Blocks les simetries. N’hem aprés molt i ens ho hem passat molt bé.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Carnaval 18

El passat divendres vam celebrar el Carnaval a l’ escola. Vam disfressar-nos i tot plegat va ser molt divertit!

 

Carnaval by Slidely Slideshow

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fem cagar el Tió

El dia 20 de desembre, després de la cantada de nadales, vam fer cagar el Tió. Com que ens havíem portat molt bé tots vam tenir el nostre regal.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sortida a Can Coll

El dia 5 de desembre els alumnes de primer vam anar a la granja de Can Coll. La Roser ens va explicar moltes coses i vam poder fer de pagès per una estona. Ens va agradar molt, sobretot donar menjar als animals i tocar-los.

 

Can Coll by Slidely Slideshow

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ESTRATÈGIES DELS ÉSSERS VIUS

El dia 3 de novembre vam anar al Cosmocaixa a fer un taller sobre les estratègies dels éssers vius. Va ser força interessant, encara que el que més ens va agradar van ser les pràctiques o experiments que vam fer després.

També vam aprofitar per veure l’esquelet del T. Rex que aquests dies s’hi exposa i que fa més de 12 metres de llarg. Ens va agradar molt veure un dinosaure tan gran!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

MATEMÀTIQUES PRODUCTIVES I MANIPULATIVES

Aquest dijous hem jugat amb els daus, ens hem fet un tip de sumar i també hem descobert algunes curiositats: que amb dos daus no podem aconseguir que el resultat de la suma sigui 1 i que les cares oposades dels daus sempre sumen 7.

IMG_20171102_093114

IMG_20171102_093323

IMG_20171102_102115

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLER D’EDUCACIÓ VIAL

El dijous 26 d’octubre vam fer un taller de seguretat vial a l’escola amb la Guàrdia Urbana del districte. Les famílies ens van ajudar a marcar el circuit al gimnàs. Vam fer de vianants, de senyals de trànsit i semàfors i també de conductors de vehicles amb els patinets que vam portar de casa. Vam gaudir molt del taller i també vam aprendre moltes coses.

Moltes gràcies a les famílies i a la Guàrdia Urbana.

IMG_20171026_090438

IMG_20171026_095243

Copy of 20171026_111003

Copy of 20171026_113000

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ELS AVIS I ÀVIES VENEN A L’ESCOLA!

PRIMER TALLER AMB ELS AVIS I ÀVIES

El dimecres 15 de març vam començar a fer tallers amb uns grans mestres : els nostres avis i àvies. Durant els dos propers dimecres podrem gaudir dels seus coneixements i experiència per aprendre moltes coses sobre el barri, els serveis, el barri abans…

Tant els nens i nens com els mestres estem aprenent molt i estem molt contents de tenir-los a l’escola.

A continuació podeu veure que vam anar a passejar amb ells pel barri descobrint el CAP, els Mossos, la Biblioteca,…

Ens ho vam passar molt bé!!!

SEGON TALLER AMB ELS AVIS I ÀVIES

El dia 22 de març ens vam tornar a trobar amb els avis i àvies i vam treballar com era el barri fa molts anys. Va ser molt interessant. Vam veure fotos antigues i va venir la mestra de la Lourdes i de la Yolanda que van tenir quan eren petites. Les fotos eren en blanc i negre, la gent anava amb carruatge, no hi havia semàfors i hi havia tramvies que et portaven d’un lloc a l’altre. Vam aprendre un munt de coses.

TERCER TALLER AMB ELS AVIS I ÀVIES

A l’últim taller vam aprofitar per fer una joguina (una carioca). Amb l’ajut dels avis i les àvies la vam construir amb diferents materials reciclables. Quan les vam tenir fetes vam sortir al pati a jugar amb elles. Ens ho vam passar genial. I per acabar vam fer un berenar tots junts.Vam voler berenar el que els nostres avis i àvies berenaven quan eren petits PA AMB XOCOLATA. Estava boníssim.

Els alumnes de l’escola Pare Poveda els donem les gràcies per haver vingut a l’escola a ajudar-nos i haver compartit amb ells i elles experiències.

Esperem tornar-los a veure a l’escola ben aviat.

Molt agraïts.

Publicat dins de General | Deixa un comentari