fuet

COM ES FAN ELS EMBOTITS?

Ahir va venir el pare del Biel i ens va explicar com es fan els embotits i quin és el seu origen. També vam poder tastar llonganissa feta amb sal i pebre i ens va regalar uns paquets de fuets!

Mmmmmmmmmmmmmmmm!!!

patins8

PATINEM!!!

Ahir vam fer l’educació física sobre rodes, amb patins i patinets. Vam fer curses, circuits i jocs i ens ho vam passar molt bé!

SORTIDA ALS BOMBERS

Els nens i nenes de primer hem anat als bombers. Ens han explicat la seva feina, hem vist les seves instal-lacions i hem pujat al seu camió.També hem fet de bombers mullant-nos amb la mànega. Qué divertit!!!

pirates3

PERE, PAU I CELESTÍ !!! TOTS PORTEN BARBA ELS QUI VAN AMB MÍ!

Divendres ens vam disfressar de pirates i vam anar a cantar la cançó dels pirates barbuts amb el Juanjo a diferents classes!

HEM ANAT AL CONGRÉS DE CIÈNCIES!

Aquesta setmana hem tornat a participar al congrés de ciències organitzat pel CRP Garraf. Hem anat els nens de les dues classes a explicar les nostres ponències: La Calamarsa i Els cucs de seda.

Hem aprés moltes coses i ens ho hem passat molt bé!

Hem anat al mercat…

Els nens i nenes de 1r hem anat a veure el mercat de Vilanova. Hem vist moltes parades…

Parades que també hem fet a la classe, a l’hora de plàstica, per aprendre els diferents tipus de botigues com la fruiteria, peixateria, forn de pa, xarcuteria i carnisseria.

I així, a la classe, vam fer el nostre propi mercat. Van poder fer de botiguers i de clients, comprant i venent diferents productes de cada botiga. Van aprendre molt el valor de les monedes i ens ho van passar molt bé!!!

SORTIDA A MONTBLANC

Els nens i nenes de primer hem anat a la ciutat medieval de Montblanc.Ens han explicat la llegenda de Sant Jordi , hem caminat per la muralla, hem vist les torres, hem visitat esglesies i finalment hem visitat la fàbrica de galetes Rifacli, que bones!!!

 

PER PASQUA FEM UNA MONA I PINTEM UN OU!

Les classes de 1r vam fer una mona a la classe .Vam parlar sobre els ingredients per poder-la fer i així, entre tots i totes vam fer la recepta. Per fi, a la tarda, vam poder gaudir-la!  Ummm estava boníssima…

També van pintar ous que van quedar molt bonics.

faves3

ACABEM EL TRIMESTRE COLLINT FAVES I FENT LA MONA!

L’últim dia del trimestre vam anar a l’hort a veure els arbres fruiters florits, els enciams i les maduixes que van creient, i les faveres que ja donat els seus fruits.

Vam collir les faves i netejar l’hort, i després vam anar a fer la nostra mona i ens la vam menjar!

IMG-20170325-WA0102

ELS CUCS DE SEDA

Els nens de segon A també anirem al congrés de ciències. Després d’escoltar un conte d’una princesa xinesa que descobreix d’on ve la seda vam decidir que voliem saber més sobre els cucs de seda. El pare del Noel va portar ous de cuc de Barcelona i els hem repartit en capses de sabates.

També hem portat informació i estem aprenent moltes coses.