12 thoughts on “Tutorial xtec blocs

 1. Anna Bassons

  dos vegades he intentant deixar missatge amb mil interrupcions i al final ha donat error i pufff!
  després ho torno a provar

 2. Imma

  Sóc lenta i l’explicació , per a mi, anava ràpid i no sabria ni començar-ho a fer.

 3. Montse Roig

  He entrat en els diferents apartats del bloc i em sembla que es tracta d’una iniciativa amb moltes possiblitats. De totes maneres tot això és molt nou per mi i sóc conscient que hauré de fer un esforç per familiaritzar-me amb aquesta eina.

 4. Laura Alcaraz

  És la tercera vegada que intento fer un comentari i no em deixa. Això dels blocs és un món infinit de possibilitats però el tema de l’ordre cronològic és com llegir un llibre començant pel final.Suposo que és questió dácostumar-s’hi.

 5. Laura A.

  Interessant i un món de possibilitats això dels blocs però encara em costa acostumar-me a aquest tipus de formats.Això de l’ordre cronològic dels articles ( igual que dos missatges de mòbil consecutius) em dóna la sensació que començo un llibre pel final i que això que escric sigui tan públic també em resulta una mica estrany.
  No he pogut veure el power. Si puc ho tornaré a intentar.

 6. silvia tubau

  Ja esta! he pogut veure el video, primer he baixat un programa i tot arregat. Adeu

 7. silvia tubau

  Coses de la tècnica! he entrat al blog, i he intentat veure el video que has penjat en aquest post però no funciona. Ja ho tornré a intentar. Fins aviat

 8. Laura

  La veritat és que m’ha semblat molt interessant. Però ara mateix ho veig com una mica feixuc i jo la veritat és que no sabria per on començar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *