Carnaval ’16

Benvolgudes famílies,

Aquí teniu les fotografies i el vídeo definitiu de la setmana de carnestoltes ’16. Trobareu imatges de l’arribada del carnestoltes a l’escola, el senyor “Pallofa” vestit i guarnit amb la temàtica d’aquest curs “El Circ”, fotografies de la setmana preparant les disfresses i l’espectacle així com de la rua i el gran dia de carnaval.

Esperem que us agradi!

Arriba en Carnestoltes!

Dijous llarder

 El dia de la rua i l’espectacle!

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube

Volem donar també agraïment a l’AMPA i al conjunt de famílies per col·laborar amb nosaltres i fer que tot sigui possible. Gràcies a cadascuna de les famílies dels diferents grups-classe per ajudar-nos en les festes i en les decoracions per mantenir l’escola bonica.

De tot cor gràcies per part de l’equip de mestres!!