BENVINGUDES FAMÍLIES DE PRIMÀRIA!!!!

Ja s’acosta la castanyada!!!.
El curs ha començat i les classes ja fa temps que s’han engegat!!!
A primària hem fet una bona adaptació al nou curs.

A primer, LES BRUIXES I ELS BRUIXOTS, tornen a tenir a la Carme com a mestra i han començat l’etapa amb il·lusió i moltes ganes. Ens estem adaptant al nou ritme. Continuem moguts i aventurers… però alhora treballadors i amb ganes d’aprendre.

A segon, ELS ANIMALS AMICS, són els més grans del cicle i s’esforcen en fer-ho bé. Tenen de mestra a la Vanesa, que ja coneixien perquè és l’especialista de música. Gaudeixen d’allò més amb les propostes fetes per la seva tutora i els jocs de taula que han confeccionat ells mateixos.

A tercer, ELS DINOSAURES RAPEROS, el mestre és nou, l’Òscar, és a més, especialista en educació física, així que s’encarrega de tot l’esport de l’escola. Han fet bones migues, els nens/es amb el mestre, així que gaudeixen dels jocs i activitats del grup.

Els més grans de l’escola, ELS TRONS de 4t i 5è repeteixen mestra: l’Ariadna, que a més, és especialista d’anglès. Ara els hi toca treballar, però ho combinen molt bé amb les estones de musiqueta, coreografies, jocs i propostes que els hi fa la seva mestra.

A l’etapa de primària hi participen altres persones:

CICLE INICIAL:
PILAR: Fent els tallers.
MARTA: Anglès a 1r
CARME: Castellà de 2n.
ARIADNA: Anglès a 2n.

CICLE MITJÀ I SUPERIOR:

TAMARA: Medi i taller TAC.
ARIADNA: Anglès a 3r.
PILAR: Reforços

i com no, la MONTSE, mestra d’Educació Especial, que passa per totes les aules.

Amb aquesta petita presentació dels grups i l’equip de mestres de primària, volem acostar l’escola a la família. Som un grup de gent que ens agrada la nostra feina i que gaudim dels nens. Així… en breu anireu tenint notícies nostres al bloc , amb les fotos i articles sobre la tasca que anem fent.

Benvinguts/des i a gaudir del nou curs!!!