TEMPS PER COMPARTIR

Aquest curs continuem amb el Projecte de “TEMPS PER COMPARTIR” a la nostra escola per tal de fer més estret el contacte  i passar una bona estona amb els vostres fills i filles. Una tarda a la setmana, una família ens visita a la classe a explicar-nos un conte o a fer-nos una activitat educativa.

Aquesta setmana, a la classe d’en PETER PAN han vingut els pares d’en TEO. Ens han ensenyat a fer de cuiners, però no amb un barret de cuiner…sinò de Peter Pan!!!! I hem fet brotxetes de fruita amb xocolata. Estàven boníssimes…..Si voleu veure que bé ens ho passem….

CLIQUEU LA FOTO:

Publicat dins de General | Deixa un comentari

HALLOWEEN

EN ELS PAÏSOS DE PARLA ANGLESA NO CELEBREN LA CASTANYADA COM NOSALTRES, SINÓ EL HALLOWEEN.
NOSALTRES CANTEM LA CANÇÓ DE LES CARBASSES: “FIVE LITTLE PUMPKINS”.

Publicat dins de Comunicació i llenguatges, Descoberta d'un mateix i dels altres, Descoberta de l'entorn, General, Llenguatge Matemàtic, Llenguatge musical, Llenguatge plàstic, Llenguatge verbal | Deixa un comentari

CASTANYES AMB BANYES

ARRIBA LA CASTANYADA I EXPLIQUEM EL CONTE “CASTANYES AMB BANYES”

Publicat dins de Descoberta de l'entorn, General, Llenguatge verbal | Deixa un comentari

LA TARDOR

JA SOM A LA TARDOR I APRENEM NOVES PARAULES:

I TAMBÉ HEM APRÈS UNA CANÇÓ DE LA TARDOR EN ANGLÈS!

Publicat dins de Comunicació i llenguatges, Descoberta de l'entorn, General, Llenguatge Matemàtic, Llenguatge musical, Llenguatge plàstic, Llenguatge verbal | Deixa un comentari

LES NOSTRES CLASSES DE P5

BENVINGUTS AL NOU CURS 2018-2019!!!

Aquest curs les nostres classes es diuen PETER PAN i PINOTXO, dos contes clàssics que agraden a tothom, grans i petits.

El conte d’en Pinotxo ens ensenya a aprendre valors d’obediència, amor i respecte per la família, a dir la veritat i a no dir mai mentides.

Peter Pan ens fa veure que els somnis poden complir-se i que cal mantenir sempre el nen que portem a dins, amb la felicitat i l’optimisme que tenim des de la infantesa.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari