TEMPS PER COMPARTIR. JOU P4A

Els pares del JOU han vingut a explicar-nos moltes coses de les tortugues i han portat la seva TORTUGA TERRESTRE.

La hem deixat caminar pel pati i li hem donat una mica de menjar… hem pogut tocar-la i observar aquest animal ben aprop…. tota una experiència!!!

Cliqueu la imatge per veure les fotos!!

 

TEMPS PER COMPARTIR. JANA I ARNAU DE P4A

Les mamas de la Jana i de l’Arnau han vingut a la classe a fer-nos un taller de PIRULETES DE XOCOLATA.

Han portat xocolata desfeta i els nens han elaborat piruletes en forma de flor i després les han decorat… Les hem deixat refredar i ens les hem emportat a casa per menjar-les!!

Han quedat boníssimes…MMmmmmmmmmm……

Cliqueu a la imatge per veure les fotos!

 

L’ELMER

Aquí teniu el conte de l’ELMER… un conte que hem treballat a la classe i que ens ha ensenyat a que ser diferent et pot fer ser especial positivament i de com d’important és estar content de tu mateix.

TEMPS PER COMPARTIR

Els pares de l‘AINA  de la classe dels CAVALLS han vingut  a passar una estona amb nosaltres. La seva mare ens ha explicat com fabriquen peces d’alumini a la seva feina i hem cantat, també, cançons amb els seu pare.

Moltes gràcies per la vostra companyia!

Cliqueu la imatge.

EL MONSTRE DE COLORS

Hem fet un molt bon amic…el MONSTRE de Colors que ens ha ajudat a conèixer les nostres emocions, Saber quines són ens permet expressar millor com ens sentim al llarg del dia.

Gràcies MONSTRE!

TEMPS PER COMPARTIR

La mare de la JÚLIA de la classe dels CAVALLS,ens ha explicat una bonica història que ens fa pensar com d’important és cuidar dels animals. A més a més la Júlia ens ha cantat una cançó en japonès!!

Cliqueu  la imatge.