Padrins lectors

Fa uns quants dies vam engegar una iniciativa molt especial. Cadascú de nosaltres té un padrí lector que és un nen o una nena de quart. L’activitat consta en fer una trobada un cop al mes, aproximadament, perquè ens puguin ajudar a llegir i ens expliquin contes que, de ben segur, ens agradaran molt!
De moment hem fet dues sessions. La primera va servir per fer el primer contacte i presentar-nos i a la segona ens van portar un conte que ells mateixos van escollir per explicar-nos. De moment podem dir-vos que ens està agradant molt l’experiència i que ja esperem amb ganes que arribi la pròxima trobada que serà ben aviat!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Padrins lectors

  1. Carme Pigallem, mare de l'Ada diu:

    Hola ! ,

    Creiem que és molt bona incicativa 🙂
    els nens de P5 tenen interes en seguir perfeccionant l’aprentatge de lectura, i els nens de 4 art es consideren útils , ajudant als seus ” petits fiols ” .
    Molt be !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *