Concert de Santa Cecília

Cada any, el 22 de Novembre, celebrem Santa Cecília (patrona dels músics) amb un petit concert a l’escola. Des de la Comissió de Festes s’organitza la diada.

Aquest any va venir a fer-nos un espectacle musical en Pep Pascual o “Pepino” (tal com ell es va presentar); un gran mestre “bufador” que toca els saxos, el clarinet, la gralla, les flautes i el flabiol , també és compositor, productor musical i arranjador.

Vam anar al centre cívic on ens va oferir dues sessions, una adaptada als nens d’Infantil i l’altra als de Primària, i ens va traslladar al “país del vent”, doncs de forma molt divertida alhora que educativa ens va mostrar el funcionament i possibilitats dels instruments de la família del vent. Tanmateix, ens va ensenyar que la majoria d’aquests instruments consisteixen en un tub, així que vam poder descobrir les possibilitats sonores d’objectes, joguines i utensilis quotidians, i les similituds que guarden amb els instruments més tradicionals.

Va ser una experiència molt enriquidora que ens va fer passar una bona estona tant a petits com a grans.

A continuació teniu algunes imatges i vídeos per a que pugueu veure el que ens vam divertir.

Escolta el vent

Imatge de previsualització de YouTube

Bufant una canya

Imatge de previsualització de YouTube

Tocant la gralla

Imatge de previsualització de YouTube

Tocant la trompeta

Imatge de previsualització de YouTube

Si en voleu saber més, podeu consultar el següent enllaç on apareixen alguns dels instruments d’en Pepino, el seu funcionament i diverses curiositats: instruments.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *