Comencem 4tB!

Hola famílies, volem compartir amb vosaltres una petita documentació on us mostrem un petit tastet de les primeres setmanes a l’aula de 4tB on sobretot, les hem destinat a fer-nos nostre l’espai, crear identitat de grup i establir el nou funcionament d’aquest curs.

Impacte del plàstic al nostre Planeta.

Aquest any el 5 de juny es va celebrar el dia del medi ambient amb el tema : L’impacte dels plàstics al nostre Planeta.
Hem volgut fer una reflexió i un petit projecte per treballar el tema. Desprès de veure documentals, extreure informació i d’anar a la platja del Prat, vam decidir que en petits grups faríem un treball de recerca i acabaríem amb el muntatge d’un power point que explicaríem a les nostres famílies. Aquest petit projecte ens ha ajudat a assentar bases d’escriptura i d’eines TIC.

Gaudiu d’aquestes imatges que fan mostra del procés viscut durant aquests dies.

https://photos.app.goo.gl/fvHFkhKG2xmQnPhZ8

HORT

Durant el curs hem cultivat faves al nostre hort. Hem aprofitat per fer treball matemàtic mesurant els parterres i hem fet activitats relacionades amb el cultiu. Hem treballat llengua fent lectures i informant-los dels tipus d’insecticides que podíem utilitzar per protegir la nostra collita i alhora el medi ambient.

Us presentem un petit recull de fotos:

https://photos.app.goo.gl/RZiMh2bEBZ2Ld6j97

Rellotge de preguntes

Avui l’aula s’ha convertit en un rellotge, amb totes les seves hores en punt col·locades per la paret. Al ritme del temps, i compartint dubtes amb les companyes i els companys, han resolt una activitat avaluativa formativa com a cloenda del treball fet al voltant de l’illa dels plàstics i l’impacte del plàstic a les nostres vides, concretament, l’afectació d’aquests a la vida marina i els seus ecosistemes.
Una última experiencia (per aquest curs) molt gratificant 🙂

Sortida a l’Agrupació Astronòmica de Sabadell

Hola famílies de l’Univers,

Us deixem un vídeo on es reflecteix TOT el treball portat a terme a l’aula abans d’anar a l’excursió. És molt gratificant veure com l’alumnat s’ha involucrat en primera persona en planificar i decidir les millors opcions per a la sortida. Aviat arribarà a casa el dossier de treball que inclou totes les evidències i tasques produïdes així com d’altres de complementàries que no es recullen al vídeo.

Mestres de 4t.