Rellotge de preguntes

Avui l’aula s’ha convertit en un rellotge, amb totes les seves hores en punt col·locades per la paret. Al ritme del temps, i compartint dubtes amb les companyes i els companys, han resolt una activitat avaluativa formativa com a cloenda del treball fet al voltant de l’illa dels plàstics i l’impacte del plàstic a les nostres vides, concretament, l’afectació d’aquests a la vida marina i els seus ecosistemes.
Una última experiencia (per aquest curs) molt gratificant 🙂

Sortida a l’Agrupació Astronòmica de Sabadell

Hola famílies de l’Univers,

Us deixem un vídeo on es reflecteix TOT el treball portat a terme a l’aula abans d’anar a l’excursió. És molt gratificant veure com l’alumnat s’ha involucrat en primera persona en planificar i decidir les millors opcions per a la sortida. Aviat arribarà a casa el dossier de treball que inclou totes les evidències i tasques produïdes així com d’altres de complementàries que no es recullen al vídeo.

Mestres de 4t.

Compostador en acció

Ahir vam gaudir a l’aula d’un taller “Som els nous compostaires” de la mà del Consorci per a la gestió de residus del Vallès Occidental. Ens va ajudar a tenir una miqueta més d’informació sobre la tasca que haurem de dur a terme durant aquest curs. És un treball de formigueta. Cal paciència i molta observació. Esperem, d’aquí a sis mesos, obtenir el nostre objectiu: FER COMPOST.

De moment, el grup encarregat del compostador d’aquesta setmana va iniciar-se amb la tècnica d’airejar i prendre la temperatura

Conversa matemàtica

A partir de les votacions del nom de la classe i dels deures complementaris per aprofundir en ells, hem entrat en el món de les meitats, els quarts… a més a més hem realitzat una papiroflèxia per emportar-nos com a regal d’aniversari. Amb la papiroflèxia ens endinsem en plecs, doblecs i talls que es converteixen en espectaculars figures. A l’hora de fer segons quins doblecs, les fraccions hi juguen un paper força important.

A continuación us mostrem les reflexions que s’estan duent a terme entorn el tema. Estem molt engrescats amb el tema!