L’Alcalde de Mollet ens visita!

Avui ens ha visitat a l’hora del pati,  l’excel·lentíssim alcalde de Mollet, el senyor Josep Monràs. Ha vingut acompanyat de la primera tinenta d’alcaldia la senyora Mireia Dionisio, i del regidor responsable d’ensenyament, el senyor Raúl Broto. El motiu de la seva visita ha estat convidar als alumnes de quart a la inauguració que es farà el proper dimecres 24 de maig, a les 5,30 de la tarda, del nou parc de les Pruneres.

Tot va començar amb la noticia que va portar una alumna de quart B, la Clàudia, de l’adaptació del parc de les Pruneres per a què els nens i nenes amb dificultats de mobilitat puguin accedir als seus jocs. Un altre alumne de quart B, l’Aleix, en sentir la notícia va pensar que seria bo que es fes aquesta adaptació dels jocs per a nens i nenes amb dificultat de mobilitat a altres parcs de Mollet. Tots els alumnes de la classe van estar d’acord i entre tots van pensar una manera de fer arribar aquesta proposta a l’alcalde de la ciutat. Amb els alumnes de quart A vam decidir fer una carta a l’alcalde. L’alcalde ens va contestar, i ens va dir que ens convidaria a la inauguració.

Entre les dues classes vam fer una segona carta a l’alcalde donant-li les gràcies per la seva carta. I aquesta setmana hem tingut l’agradable sorpresa de la seva visita. Tant els alumnes de quart A com els alumnes de quart B, van estar super emocionats i molt atents a les paraules que ens va dirigir l’alcalde i la tinent d’alcaldia.

Les tutores volem agrair que persones amb una agenda tan plena, hagin fet un forat per a fer-nos una visita a la nostra escola. Aquí podeu veure algunes imatges de la visita de l’alcalde.

IMG-20170516-WA0005 IMG-20170516-WA0004 IMG-20170516-WA0003