Anem de colònies

 

Tot el curs esperant aquest moment, i finalment va arribar: Hem anat de colònies!

El dimecres 17 de maig 42 alumnes de quart vam anar de colònies a Can Clarens, Vallgorguina. Allà hem fet tallers relacionats amb el món del circ, amb el Jordi i l’Helena, els nostres monitors. També hem pogut jugar i compartir amb tots els companys estones per a poder conèixer-nos millor, en un entorn envoltat de natura.

El mateix dimecres vam anar a fer una excursió fins al Dolmen de Vallgorgina, anomenat la pedra Gentil, i allà les tutores hem aprofitat per a treballar conceptes relacionats amb la pre-història que estem treballant a l’aula aquest trimestre.

Han estat unes colònies molt profitoses, i molt divertides,esperem que quedin guardades en algun racó del nostre cor.

 

Resultat d'imatges de can clarens

Si voleu veure algunes fotos feu click aquí

MÉS FOTOS!!!