ESTUDIEM EL PASSAT DE MOLLET!

Els alumnes de tercer estem fent el projecte de treball sobre  la nostra localitat Mollet. Un dels aspectes que hem estudiat és el passat de Mollet, com era abans, quants habitants tenia Mollet, etc. Per sort, una de les fonts més valuoses que tenim som els nostres avis, que han conegut Mollet des de fa molt de temps.

El passat dimarts 12 d’abril ens vam venir a visitar alguns dels avis de les nostres classes. Va ser una tarda molt ben aprofitada. Ens va encantar sentir explicar com era la nostra ciutat en el passat, com era la vida dels seus habitants,… Els nens i nenes de la classe havien preparat unes preguntes per fer els avis, i aquests van estar encantats d’ajudar-nos. Volem donar les gràcies per la seva inestimable ajuda a entendre millor el passat de la nostra localitat. Moltes gràcies avis!

    Aquí  més fotos.

Aquí també més fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà