EL PROJECTE LECXIT……… SURT A LES NOTÍCIES DE VALLÈS VISIÓ

El passat dijous, vam sortir a Vallès Visió. Inici a l’ escola Sant Vicenç del projecte LLECXIT.      El seu objectiu és incrementar el rendiment escolar dels infants mitjantçant la millora de la seva comprensió lectora.                                                                                                                            LECXIT parteix de la premissa que millorant la lectura i la comprenssió els infants progressen en totes les matèries. Les voluntàries esdevenen referents per aquell infant i a través del diàleg sobre el que ha llegit, l’infant desenvoluparà estratègies de comprensió.                                        El projecte pretén implicar les escoles, les famílies, els alumnes i a la ciutadanía. La resposta la teniu aquí:  17 Voluntàries i 17 nens/es!!!!    Tot un ÉXIT!

El projecte LECXIT surt en el minut 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà