PROJECTE LECXIT………..ÈXIT LECTOR!

El passat dimecres vàrem iniciar a l’escola el projecte Lecxit ,projecte per esdevenir grans lectors !!!                                                                                                                                                 Disset voluntàries i disset nens/nes vam engegar aquests projecte amb gran il.lusió.                   Ens trobem, una horeta, tots el dimecres a la biblioteca de l’escola, de 17h. a 18 h., i treballem la comprensió lectora.                                                                                                                                   Les nostres volunàries són molt simpàtiques , ens varen portar moltes sorpreses lectores i ens ho vam passar d’allò més bé.

 

 

Totes les fotos: clicar aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà