Les 20 conferències més vistes a Internet

Concretament, les 20 més vistes en el marc de TED.

Per a elaborar la llista han fet recompte del seguiment de les conferències TED a seva pròpia web, a Youtube, Hulu, ITunes i altres mitjans. El primer de la llista suma més de 13 milions de visualitzacionsi el vintè, 3 milions i mig.

El llistat està encapçalat Sir Ken Robinson plantejant si les escoles maten la creativitat. Al llistat també hi ha Steve Jobs parlant (l’any 2005)  sobre Com viure abans de morir, al 15è lloc Stephen Hawking i l’amb grans qüestions sobre l’Univers,… conferències sobre medecina, tecnologia,…

Per als qui no la conegueu, us diré que TED és una organització no lucrativa dedicada a Idees que val la pena compartir (Idees Worth spreading). Tot va començar (el 1984) com una conferència que reuneix persones de tres móns: Tecnologia, Entreteniment i Disseny. Des de llavors, el seu abast s’ha convertit cada vegada més ampli…

La majoria de les conferències publicades a TED són en anglès i estan subtitulades en diversos idiomes.

Com a mostra, la primera de la llista. Si, com jo, necessiteu els subtítols, vegeu-la a la web de TED per poder activar-los, abans de veure-la.

Quant a Joan Sedeño

Mestre de primària Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII
Aquest article ha estat publicat en Actualitat, Educació, General, Opinió, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *