UN DIA A PSICO!

Durant les sessions de psicomotricitat, els alumnes de la comunitat de petits realitzen diverses activitats que els hi permeten experimentar utilitzant diferents materials de forma espontània i que els permet afavorir la seva creativitat, lliure expressió i comunicació.

Després del ritual d’entrada (treure sabates, paraula màgica per obrir la sala) els nens i nenes troben diverses propostes i materials de tot tipus. Per exemple, a vegades troben una gran muralla de mòduls d’escuma que tots junts poden enderrocar per tal de donar inici a la sessió. En altres ocasions descobreixen materials amagats, amagatalls, castells, etc. Aquesta explosió motriu els dona l’oportunitat de crear el seu propi joc de forma autònoma, construir elements col·laborant amb els companys (cases, castells, ponts, amagatalls), d’experimentar diferents habilitats motrius (equilibri, coordinació, salts, girs, balanceigs), així com prendre consciència del seu esquema corporal. Aquest tipus de joc els permet alliberar-se i expressar el seu desig de jugar lliurement, així com treballar el seu desenvolupament motriu al ritme de cadascú, guanyant confiança i seguretat en si mateixos.

Són sessions en les quals ens divertim molt, a la vegada que aprenem i experimentem jugant, tot compartint i comunicant-nos amb els nostres companys i companyes. Aquí us deixem un recull de fotografies de diferents moments, jocs i vivències que mostren com és un dia a l’aula de psico. Esperem que us agradin!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a UN DIA A PSICO!

  1. Monchi diu:

    Preciosos! Com sempre, gràcies per les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *