2n

Els tallers de Coneixement

Dues tardes a la setmana fem tallers de coneixement. Serveixen per treballar les matemàtiques i el llenguatge de forma totalment manipulativa i experimental. Cada sessió tenim  4 o 5 tallers diferents i, el millor de tot és que podem triar a quin anem i, si volem, podem anar canviant. A cada taller participen entre 4 i 6 nens, encara que alguns es fan en parella o individualment. 

La Isa ens ha visitat

Aquesta tarda hem passat una tarda molt agradable i interessant: ens ha visitat la Isa, la mare del Saó. Ha vingut a explicar-nos un conte, però com que és infermera i acabem de començar la Xarxa d’aula “El nostre cos”, hem aprofitat per fer-li unes quantes preguntes que ens tenien intrigats.  El conte ens ha encantat i les explicacions de la Isa eren tan interessants, que la tarda ens ha passat en un tres i no res!

Moltes gràcies, Isa!!!! ♥

Aquí us deixem unes imatges

MÉS RACONS A ANGLÈS! 🙂

Continuant amb la dinàmica dels racons, aquest segon trimestre hem estat treballant les parts de la casa, diferents objectes de la llar i també hem repassat dreta i esquerra i com donar indicacions senzilles en anglès!  Això ho hem fet a través de jocs amb flashcards, memories, match, el pictionary, el twister, el clàssic penjat, the blind man/woman, el racó de relaxació i el racó de creació!!

_____________________________________________________07/03/2018

Música!

DANSA ARA!

Movem les caderes…!

Imatge de previsualització de YouTube

_______________________________________________________________2/03/18

Música!

Avui hem fet lectura rítmica i més jocs…!

Imatge de previsualització de YouTube

_______________________________________________________26/02/18

Música!

JUGUEM!!

Imatge de previsualització de YouTube

_______________________________________________________23/02/18

Xarxa d’aula “Quin temps fa?”

Avui hem fet el recull dels treballs de la xarxa d’aula “Quin temps fa?” Hem fet una portada ben bonica i ens els hem endut a casa.

Ens ha quedat molt bé, hem treballat de valent i hem fet una bona feina!

Aquest és el mapa de totes les coses que hem après en aquesta xarxa:

Farem reculls de totes les xarxes i així, quan s’acabi el curs tindrem tots els nostres treballs i els podrem mirar sempre que vulguem.

Excursió a Can Ribas

Avui els alumnes de la Comunitat de Mitjans hem anat d’excursió a Can Ribas. Com que les instal·lacions estan a Bigues i Riells, el viatge se’ns ha fet una mica llarg, però després ens ho hem passat molt bé.

El primer que hem fet ha estat esmorzar i, en acabat, cada grup  ha fet les activitats i tallers que havia triat. Nosaltres hem fet:

  • Laberint Màgic
  • Seguir el rastre
  • Taller de Malabars

Després hem dinat en una gran esplanada i, quan hem acabat, hem tingut temps de jugar una estona,  abans de pujar un altre cop a l’autocar  per tornar a l’escola.  Estàvem tan cansats, que alguns hem aprofitat per fer una becaineta!

Voleu veure les fotos?

Observem els rellotges

Dins la xarxa de El pas del temps, ara estem treballant com mesurar-lo. Avui hem portat a classe diferents tipus de rellotges i temporitzadors i hem vist per internet què és i com funciona un rellotge de sol.

Ah! I ens hem fet una pregunta molt interessant: Qui va inventar el rellotge??? A veure qui trobarà la resposta!

Aquí us deixem algunes fotos

Música!

Memòria i discriminació auditiva!

Imatge de previsualització de YouTube

___________________________________________________5/02/2108

Música!

Ja fa unes setmanes que hem començat a practicar les danses del DANSA ARA. Realment, som un ballarins de primera!!

Aquí us deixo les tres danses que hem començat a assajar a classe perquè les pugueu practicar a casa i convideu a ballar els vostres germans i germanes, avis i àvies, tiets i tietes, cosins i cosines, pares i mares, veïns i coneguts!

Que les gaudiu molt!

Imatge de previsualització de YouTube

Imatge de previsualització de YouTubeImatge de previsualització de YouTube

Les joguines dels Reis
Sabeu que ens van portar els Reis per a tots els nens i nenes de segon? Un joc del Monopoly, un joc que es diu Imita i tres puzzles molt divertits. Els vàrem estrenar el mateix dia i ens ho vàrem passar molt bé!

Clica per veure les fotos

Música

Fem de mims i de miralls!

Imatge de previsualització de YouTube

També hem començat a preparar la sortida a l’Auditori que farem pròximament! Ens relaxem amb el so del xerrac.

Imatge de previsualització de YouTube

_______________________________________________________5/11/2017

tallers   de   coneixement

Ja hem començat a fer tallers de coneixement amb material nou!

Sentim molta curiositat per les taules de multiplicar, i mentre esperem el moment de memoritzar-les les experimentem amb les calculadores i diferents jocs.

Les regletes de cuisenaire ens porten a fer representacions gràfiques plenes de sumes i anem descobrint què és la multiplicació.

Hem descobert el kaplà per jugar amb la geometria i les construccions d’equilibri.

Jocs tant senzills com el bingo ens ajuden a repassar els nombres apresos el curs passat i a descobrir-ne de nous, però amb l’afegit de practicar l’escriptura de nombres en lletres.

mireu!!

 

el   retrobament

El  primer dia d’escola va ser especial per tots/es, ens vam sentir molt emocionats del retrobament i així ens ho vam fer sentir els uns/es als altres amb abraçades, petons i confidències estivals…

L’assemblea es va convertir en un llibre ple d’experiències plenes de sorra, aire de muntanya, piscines i molt de temps lliure per jugar.

Sabem que comença un nou curs ple d’aventures desitjades de ser viscudes junts/es i estem preparats/des.

 

Som-hi!

foto grup classe