Sortida CIRC CRIC!

El passat dijous, la comunitat de mitjans va assistir al festival del CIRC CRIC a Sant Esteve de Palautordera. A tots i totes ens va meravellar! Vam passar un dia fantàstic, ple de riures i màgia! En aquesta ocasió, els nens i nenes us explicaran en primera persona com van viure aquest meravellós dia! Si cliqueu la imatge, podreu accedir a l’àlbum de fotografies per veure els millors moments de les diverses actuacions!

Els nens i nenes de primer expliquen: 

“Vam arribar amb l’autocar i encara havíem de caminar una mica, vam travessar un riu
súper xulo. Hi havia uns cartellets al camí que posava “Circ Cric”, sort d’ això no ens vam perdre. Quan vam arribar vam esmorzar tots junts i ens vam donar un cartell on deia que érem “Les formigues”. Després un grup d’animació, que es diu l’Esther que es diuen “Els Pepsicòlem” ens van fer ballar “xuix-xuix” i moltes coses divertides. 

Després vam entrar a una carpa, que entràvem tots a la vegada i trigàvem una mica, i allà vam veure un espectacle que era un assaig. Sortien malabaristes, equilibristes, i a la primera no els hi sortia bé però després sí. Feien molt riure, sobretot el pallasso Tortell Poltrona perquè amb el micròfon es feia un embolic amb la seva jaqueta. Una noia que es deia Martina no sabem si és de goma o de plastilina per com doblegava el cos. 

Després de dinar a la gespa, quan vam dir: -que entrin les formigues- vàrem entrar a una altra carpa. Vam veure dos pallassos que tocaven la trompeta i feien tonteries amb una cadira. Després van dir el nom de tots els que havien fet el Circ Cric i vam aplaudir molt. I el pallasso que presentava tot ens va dir : – I no us diem adéu, us diem fins un altre-.”

Nenes i nens de Primer

Els nens i nenes de segon expliquen: 

“Quan vàrem arribar, vam caminar pel bosc, travessar un riu i pel camí vam veure molt pol·len dels arbres. Vam arribar a l’esplanada i primer de tot vam esmorzar. Després vam ballar: el swish  swish, el boogie-boogie, el vals, etc.  

En acabat, ens van portar a una carpa i vam veure l’assaig. Ens va agradar molt. Sobre tot el Tortell Poltrona que es va fer un embolic amb el micro i li van caure els pantalons.

Després vam dinar a la gespa i quan va sonar la sirena dels bombers, vam anar a una altra carpa a veure l’espectacle. Van fer coses diferents: els trapezistes, els malabaristes, els equilibristes, els pallassos i el Tortell que va fer el truc de la puça.

 Ens va agradar molt, va ser molt divertit i ens ho vam passar bomba!!”

La classe de Segon

Els nens i nenes de tercer expliquen: 

“A l’arribada ens va presentar un pallasso i ens va fer ballar el swish swish del Montseny després d’haver esmorzat al costat de la carpa de les libèl·lules.

Vam poder veure l’assaig de l’espectacle i ens va encantar! Vam dinar ansiosos per veure l’espectacle de la tarda. I no ens va defraudar! Van fer unes acrobàcies molt difícils i boniques, els pallassos van ser molt divertits i els malabars van ser espectaculars!!!

Ens ha encantat el món del circ, volem tornar! Bravo! (aplaudiments) 😀 “

Els nens i nenes de tercer

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *