Lecxit, “Lectura per a l’èxit educatiu”

“LECXIT té per objectiu incrementar l’èxit educatiu mitjançant la millora de la comprensió lectora dels infants.”

“Lectura per a l’èxit (www.lectura.cat) és un programa que vol millorar la comprensió lectora dels infants. A través d’un acompanyament individual, pots participar a les sessions de lectura amb un nen o nena i ajudar-lo a millorar. Amb l’infant triareu els materials que voleu llegir, segons els vostres interessos. Pots fer molt per un infant, el motivaràs i faràs que cregui en les seves capacitats. Fes-te voluntari i vine a llegir amb nosaltres!”

Lecxit s’ha implementat per primer cop a Catalunya aquest curs 2011/12, amb alumnes de quart de primària i voluntaris de tota Catalunya. Aquest programa depèn de la Fundació Bofill i està fet amb col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i la Fundació “La Caixa”.

He tingut l’oportunitat de participar en l’elaboració d’un dels materials de suport que s’utilitzen,  cofinançat per la Fundació Jaume Bofill i la Fundació “La Caixa”.

Captura de pantalla 2014-11-30 a les 12.11.42


Un comentari a “Lecxit, “Lectura per a l’èxit educatiu”

Els comentaris estan tancats.